-

Galatasaray'ın yeni sezon hazırlıkları için teklifler

4 Nisan 2012 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Galatasaray'ın başarılara doğru yelken açması uluslararası arenada da ilgiyle ve beğeniyle takip edilirken, sarı-kırmızılılar gelen tekliflerin hepsini bekletiyor.
Cimbom'a 4 kıtadan teklif!
Milliyet'in haberine göre Cim-Bom'a Türk-Amerikan İşadamları Derneği'nin iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi için yaptığı kamp teklifinin ardından, sarı-kırmızılıların kapısı 3 ayrı kıtadan daha çalındı. Cim-Bom'a Uzakdoğu, Avustralya ve Avrupa'dan çok önemli kamp davetlerinin olduğu belirtilirken, şu ana kadar yapılan cazip önerilere olumlu ya da olumsuz yanıt verilmediği de ifade edildi.
ABD'den başka bir kamp teklifi de gelirken, Galatasaray'ın ise ligin belirsizliği yüzünden karar veremediği ve yeni sezon planlaması yapamadığının altı çizildi. Süper Lig'in ne zaman başlayacağı, şike ve teşvik yüzünden nasıl yaptırımlar uygulanacağı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dile getirdiği, 'gerekirse Avrupa'ya gidilmemesi' ihtimallerinin henüz netlik kazanmaması yüzünden, Galatasaray'ın kendisine gelen bu önemli davetlere yanıt vermediği belirtildi.
Birçok organizasyon şirketinin ve ajans, dünya devleri Real Madrid, Milan, Barcelona, M. United, Chelsea, Liverpool, Juventus, Inter, Manchester City gibi takımların yanı sıra Galatasaray'ı da istiyor.
BAŞKAN AYSAL YURT DIŞINDA
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, 12 günlük bir gezi için yurt dışına gitti. Aysal'ın yokluğunda bugün Ankara'ya gidecek olan Başkan yardımcısı Adnan Öztürk, tesisler konusunda Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile bir görüşme yapacak. Öztürk'ün burada hem Florya'nın yerine yapılacak tesisler konusunu konuşacağı, hem de Türk Telekom Arena'ya yakın bir bölgeye salon inşaatını görüşeceği ifade edildi.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-