-

Öpüşmek nedir - öpüşme çeşitleri ve teknikleri

3 Nisan 2012 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar






Öpüşmek deyip geçmeyin
Öpüşme Rosalind Coward ‘ ın deyimiyle bir bağı, cinsel çekim ve arzunun yerine getirilmesini ifade eder.Öpüşme, doymak bilmez bir etkinlik, karşılıklı birbirine geçiş eylemidir. Belki kadınlar için erotik bağlılığın en yüksek derecesini temsil eden duygusal andır. Eğer ıslak ve ani değilse, gerçek öpücük değildir.Sevdiğiniz ya da hoşlandığınız kişiyle dudaklarınızı kenetlemek istiyorsanız, işte size adım adım bir rehber. Öpüşme, her zaman ilk flörtünü yaşayanlar için bir endişe kaynağı olmuştur. O ana kadar gizem taşıyan "nasıl?.." sorusu, insanları, ayna önünde deneme yapmaktan, o an tam olarak ne yapılması gerektiğine dair deneyimli yakınlarına danışmaya kadar götürür. Ancak şimdi derin bir 'oh' çekebilirsiniz çünkü "Öpüşme Sanatı" ile ilgili bu rehber, eğer deneyimsizseniz tüm korkularınızı geride bırakmanızı sağlayacak veya daha deneyimliyseniz unutulmaması gereken faydalı birkaç püf noktasını hatırlatacak.


 




ÖPÜCÜĞÜN ŞİFRESİ ÇÖZÜLDÜ


Sert, hızlı, nazik ya da erotik fark etmez... Öpüşme şekli cinsel arzular hakkında ipucu veriyor!

 

Şehvetli öpücük

Yumuşak, yavaş ve tahrik edici mi? Bu tür bir öpücüğün tüm duyularınızı harekete geçireceğinden kuşkunuz olmasın. Elleri vücudunuzda dolaşırken dudakları da sizinkilerin üzerinde nazikçe hareket edecektir.

Sizin ihtiyaçlarınıza öncelik vereceğinden emin olabilirsiniz. Tabii siz de onu unutmayın. Kollarına sıkıca sarılarak ya da öperek heyecanını artırın. 

Çekingen öpücük

Kararsız bir öpücük saflık göstergesi olabileceği gibi, ortamı nasıl alevlendireceğinden emin olmadığını da gösterebilir. Eğer duygularınızdan eminseniz ona yeşil ışık yakması gereken sizsiniz.

Onu daha sert bir şekilde öperek karşılık verin. Ellerini vücudunuzda özel bir yere koyun, örneğin kalçalarınıza. Bu sizin onu istediğinizi gösterir ve ona bir sonraki adımı atması için cesaret verir.


 

Tahrik edici öpücük

Alt dudağınızı hafifçe ısırıyor, kendine doğru çekiyor ya da dudaklarınız haricinde sizi her yerinizden öpüyorsa sizi tahrik etmeye çalışıyor demektir. Bu keyfinin yerinde ve sizi de bu havaya sokmaya çalıştığını gösterir.

Siz de gönüllü olduğunuzu belli etmek için onu ne kadar çok arzuladığınızı söyleyin ve daha önce denemediğiniz yeni bir şeyler önerin. Bu küçük oyunlarının sizi tahrik ettiğini bilmek onun da hoşuna gidecektir.

Sert öpücük

Yüzünüzü tahriş edercesine öpüyor ve tutkulu bir şekilde sizi kendine çekiyorsa aynı sert tutumunun yatakta da devam edeceğinden kuşkunuz olmasın.Geri çekilin , gözlerinin içine bakın ve nazlı bir tavırla yavaşlamasını söyleyin.

Yine hızlanırsa tekrar geri çekilin. Böylece sizi elde etmek için biraz daha nazik olmasının yeterli olacağını bilecektir.

1.Adım: Bakışma

Her zaman için, öpüşmeden önce büyük önem taşıyan bir bakışma aşaması yer alır. Bu aşamada, karşı tarafla göz teması sağlanır ve olacaklar konusunda iki tarafında hiç şüphesi kalmaz. İlk buluşmalarda genelde, bakışmayla beraber kızarma ve hatta heyecandan kaynaklanan anlamsız gülüşler de hakimdir. Tüm duraklamalara ve çekingenliklere rağmen, anahtar Bakıştır. Hatta bakışma tüm öpüşme sürecinde en önemli, kilit adımdır da denebilir. Bakarken aynı zamanda karşı tarafı ne kadar çok öpmek istediğinizi düşünmeniz (karnınıza kramplar saplansa da) doğru bir adımdır. Bu düşünce sizin, midesi bulanmış gibi anlamsız bakışlarla, ortamın romantizmini mahvetmek ve karşı tarafı huzursuz etmek yerine, onu etkileyici bir şekilde kesmenizi ve karşı koyamayacağı kadar romantik bir ortam yaratmanızı sağlayacaktır. Bir anda, ortamda hiç konuşmadan öylece durmaya başladığınızda, sakın konuşarak anı bozmayın. Bakmaya devam edin ve ona doğru Yaslanmaya hazırlanın.

2.Adım: Yaslanma

Yaslanma, teknik olarak Bakışma kadar mükemmel olmak zorunda değildir. Daha çok, serbest-oluşumlu bir eylem olarak da nitelendirilebilir. Hatırlanması gereken tek şey, ne çok hızlı ne çok yavaş davranmamak gerektiğidir. Yani karşı tarafa yaklaşımınızda, bir nebze de olsa, şiirsellik olmalıdır. Bu aşamada, karşı taraf belki de bu yazıyı okumuş olacak ve Yaslanma hareketini, size doğru meyil alarak tamamlayacaktır. Ama tabii bu şekilde karşılık vermeme ihtimali de var. Karşılık vermemesinin nedeni heyecandan donup kalmış olmasından kaynaklanıyor olabilir. Tabii, bunların yanında bir de sizi gerçekten öpmek istememesi olasılığı da var. Bu durumda karşı taraf, tepkisiz kalarak sizin geri çekilmenizi umuyor olabilir. Sonuçta bir karara varmanız gerekecektir. Bu kararda biraz zorlanabilirsiniz; ama bakışlar size karşı tarafın düşüncesini anlatacak ve doğru yolu gösterecektir ve büyük ihtimalle her şey yolunda gidecektir. Geri çekilmeyip devam etmeye karar verdiğinizi ya da karşı tarafın bir anda size doğru yöneldiğini varsayalım, o zaman, kafanızı toplayın ve hedefe iyice odaklanın çünkü çarpışan burunlar zaten garip hislerle dolu olan o ana, biraz daha romantizm ekler. Hedefe ulaştıktan sonra, artık en karmaşık adımı atmanın vakti gelmiştir: Öpüşme.

 
3.Adım: Öpüşme

a) Dudakların Kenetlenmesi

Bu adım, aslında birkaç aşamadan oluşur, dolayısıyla çok dikkat gerektirir. Dudaklar kenetlendi mi, sadece öpüşmeye konsantre olun. Dudakların çok ıslak olmasını istemezsiniz ama çok kuru olmaları da rahatsızlık hissi verir. (Dudaklarınızı Yaslanma aşamasının bitiminde yalayarak ıslatabilirsiniz, ama bu başlangıç için işleri karıştırabilir. Eğer yine de denemek isterseniz, bu işlemi yaparken olayın akışını bozmamaya özen gösterin.) Öpüşürken, bunun ne çeşit bir öpüşme olduğundan emin olun. "Seni gerçekten çok seviyorum" öpücüğü mü, yoksa "Benimle hemen şimdi içeri gelmeni istiyorum seni seksi şempanze!" öpücüğü mü?! Bu daha çok kiminle olduğunuza bağlı bir şeydir, ama karşı tarafa duyduğunuz tutkunun derecesine göre dudaklarınızın baskısını ayarlamayı unutmayın. İçinizde ne kadar tutku birikmiş olursa olsun, sakın bir anda çok sert ve hızlı olmayın. Bir spor araba değil de, bir Vosvos kullandığınızı hayal edin, daha ağır ve sabırlı davranın.


b) Sarılma

Öpüşme birkaç saniye sonra hala devam ediyorsa, bu aşamada devreye eller ve kolların girmesi doğru olur. En sağlam adım, sarılırmış gibi kollarınızı ona dolamaktır. Daha sonra öpüşmenin gücüne göre birbirinizi daha sıkı veya daha gevşek sararsınız; ama bu işlemi yaparken unutmayın, karşınızdakiyle güreşmiyorsunuz, öpüşüyorsunuz! Amaç, karşıdakinin nefes alımını kesmemektir, bu nedenle yumuşak olun. Sarılmayı kollarla yapılan bir hareket olarak düşünün. Deneyim kazandıkça, duruma göre daha farklı şekillerde de karşı tarafa yaklaşabilirsiniz.


c) Fransız Öpücüğü

Ve dünyaca ünlü Fransız Öpücüğü…Öpüşenlerin tüm benlikleriyle katılmalarını gerektiren ve çok kolay berbat edilebilecek bir öpüşme şeklidir. Ağızlar açık olarak yapılan karşılıklı bir alış-veriştir ve genelde sessiz sakin bir yerlerde daha büyük zevkle yaşanır. Ulu orta yerlerde başkalarını bu şekilde öpüşürken görmek size nasıl rahatsızlık verirse, başkaları da aynı şekilde sizi o konumda görmekten rahatsızlık duyacaktır. Dolayısıyla başkalarının sizi görmesine fırsat vermeyin. Öpüşürken, unutmamanız gereken en önemli nokta, her ne kadar televizyonlar sizi aksine inandırmaya çalışsa da, amaç, sevgilinizin midesini yalamak değildir. Diliniz, onun ağzında olmalıdır, evet, ama abartmadan araştırmacı bir tavırla. Fransız, çok tutkulu olmasına rağmen, bu kontrollü bir tutku olmalı. Kontrollü bir biçimde yapıldığı takdirde, Fransız Öpücüğü, başka bir tür olan Beden Öpücüğüne öncülük yapabilir.


d) Beden Öpücüğü

Bu, şu ana kadar beden öpücüğünü denememiş olanların düşünebileceği gibi, seks yerine kullanılan başka bir deyiş değil. Kesinlikle yatak odasında gerçekleştirilmesi gereken bir aktivite olmasına rağmen, seksten çok farklı bir şeydir. Partnerinizin tüm bedenini (ayak ucundan, başına kadar) öpücüklerle kaplamak olarak da tanımlanabilir. Bu öpücüklerin uzunlukları ve çeşitleri bölgeden bölgeye değişir ve öpücüklerin farklarını tayin etmek, kesinlikle bir uzmanlık işidir. Beden öpücüğünü yaparken, size rehberlik edeceği için öpüşme kabiliyetinizden emin olmalısınız. Yaptığınızdan zevk almayı sakın ihmal etmeyin. Eğer tüm bu kurallara uyarsanız, endişelenmeniz gereken hiçbir şey kalmayacaktır. Emin olun, iyi bir öpüşmeden daha çok zevk verecek şey çok azdır. Sadece öpüştükten sonra, onun gözlerine tekrar bakmayı unutmayın ve ayrıldıktan sonra da dikkatli yürüyün de ayağınız takılmasın 





Öpüşmek , Nasıl Öpüşülür ?

Öpüşmek. Sevmenin en eğlenceli biçimi. Çeşit çeşit öpücük var . Belki birçok alternatifi deneyerek eğlenceyi maksimuma getiriyorsunuz ya da klasik bir öpücüğün hazzıyla yetiniyorsunuz. Yine de biz, uygulanabilecek öpüşme biçimlerinden birkaçını buraya sığdırdık. Denemek, yaratıcılığınızı kullanarak yeni alternatifler üretmek elinizde. Kolay gelsin! 

Nasıl Öpüşülür? 

1- İyi öpüşebilmenin en önemli unsuru dudaklarınızı kullanabilmenizdir. Dudaklarınızın rahat ve yumuşak olabilmesine özen gösterin. Uzun bir süre dudak dudağa temas çok etkili olacaktır. Dudaklarınızı partnerinizin yanaklarında ve boynunda dolaştırmayı da ihmal etmeyin.

2- Nefesinizi kullanın. Boynunda ve kulağında sizin hafifçe nefesinizi hissetmesi çok hoşuna gidecektir

3- Dilinizi öpüşmenin ilerleyen safhalarında kullanmalısınız. İlk etapta partnerinizin dudaklarını yumuşakça yalamaya başlayın. Partnerinizi öpmeden dudaklarını nemlendirin. Öpüşmeye başladığınızda kendi dudaklarınızı da nemlendirmeyi unutmayın.

4- Dilinizi partneriniz boynundan kulağına, geçtiğiniz bölgeleri hafifçe yalayarak götürün. Kulak memesini de emebilirsiniz. Kulağını ağzınızla kapatıp derin nefes alin.

5- Dilinizin ucunu partnerinizin kabul etmesini saglayin siz de onunkini. Bu oynasmadan sonra partnerinizin dilini hafifçe emmeye başlayın. Partnerinizin dudaklarini hafifçe emin ve yalayin.Çenesini hafifçe isirmaniz hosuna gidecektir

6- Partnerizin vücudundaki hassas bölgeleri ona sormadan bulmaya çalisin. Dudaklarinizla onun vücudunu kesfedin Genelde hassas olarak adlandirilan bölgeleri söyle siralayabiliriz;meme baslari,goguslerin arasi, kollarin alti, göbek çukuru.


1. kızın boynunu ıslattıktan sonra hafifce ufleyin (kudururlar)
2. boyunave dudaklara abartmadan sert dil darbeleri ve dis gecirme olayına girin
3. her kızla aynı opusulmez kızın opusme stilini ogrenip olayı ona gore yonlendirin
4. eger kız cok guzel opusuosa baglantınızı kopartmayın.



Öpüşme şekilleri

Maceracı

Öpüşme tekniği:İstekleri bitmez ve oldukça sırnaşık bir şekilde öpüşür. Ayrıca öpüşme esnasında vücut temasına çok özen gösteren maceracı, bu davranışıyla öpüşmenin onun için cinsel ilişkiden önce gelen bir basamak olduğunu gösterir. 
Vücut yapısı: Kaslı, geniş omuzlu, erkeksi, sportif
Özellikler: Bonkör, ama yine de belli bir amaç doğrultusunda!
Sonuç: İstediği herşeyi elde eder! Zaman o kadar önemli değildir!

Baştan çıkarıcı

Öpüşme tekniği: Severek ve yorulmak bilmeden öpüşür. Ayrıca sırnaşık ya da karşısından çok fazla istekte bulunan birisi değildir.
Vücut yapısı: Güçlüdür, ama yine da az kaslıdır. Her zaman bakımlıdır ve gözlerinde derin bir anlam gizlidir. Dolgun dudaklıdır. 
Özellikler: Nazik ve baştan çıkartıcıdır. Kadınları parmağına dolayabilir..
Sonuç: Her zaman ne istediğini ve neyi nasıl elde edeceğini bilir. 

İş kolik

Öpüşme tekniği: Onun için hiç şüphesiz en önemli unsur başarıdır! Öpüşmeyi sever, tabii çok uzun ve sık öpüşür. Ama dili gereğinden fazla hareketlidir! Öpüşürken karşı tarafı mıncıklamaktan hoşlanır. Ancak bir anda kalkıp işe gidebilecek bir kişiliği vardır.
Vücut yapısı: Zayıf, solgun, sportif, ince dudaklı ve uzun yüzlüdür. 
Özellikler: Her zaman nesneldir. Oldukça başarılıdır. Beklentileri fazladır.
Sonuç: Her zaman kontrolü elinde tutmak isteyen ve zor aşık olan bir insan..

Evcil

Öpüşme tekniği: Dünyada öpüşmekten daha çok sevdiği birşey yoktur. Eğer dudakları dudaklarınızda değilse, o zaman mutlaka göğüslerinizi, boynunuzu ya da başka yerlerinizi öpüyordur.
Vücut yapısı: Güçlü, biraz kilolu, dolgun dudaklı, iri gözlü.
Özellikler: Saatlerce öpüşebilir.
Sonuç: Kesinlikle güvenilebilir bir insandır. Ama onunla birlikteyken süpriz beklememelisiniz.

Entellektüel

Öpüşme tekniği: Konuşmak mı öpüşmek mi? Entellektüel adamımız her ikisine de vakıftır. 
Vücut yapısı: Yuvarlak yüzlüdur ve saçları genellikle arkaya doğru taranmıştır. Geniş omuzlu değildir, ama ellerini çok hızlı hareket ettirir. Ayrıca gözleri nemlidir.
Özellikler: Her konuda ve her yerde konuşur. Belki de bu kadar çok konuşmasının nedeni bilmediklerini saklamaktır.
Sonuç: Duygusallık ona göre değildir. O daha çok bilgisayar ve rakamlarla ilgilidir. 






SOĞUK ÖPÜCÜK

Sıcak bir yaz akşamında serinletici bir etkiye ne dersiniz? Ağzınıza bir parça buz alın ve ağzınızın içi soğuyana kadar birkaç saniye bekleyin. Buzu çıkarın ve serin öpücüklerinizi erkek arkadaşınızla paylaşın!

KIVILCIM ATEŞİ

En eksantrik ve popüler dergilerin sayfalarında sıkça adını duyduğunuz öpüşme biçimi. Hatta yurt dışında bu tarz partiler bile veriliyor, tabii söyleyenlerin yalancısıyız. Şimdi efendim, bu işin temelinde ilkokulda fen dersinde gördüğümüz statik elektriklenme yatıyor. Halının üzerine geçiyor ve iyice elektriklenene kadar ayaklarınızı sürtüyorsunuz. Çorap giymeniz sizin yararınıza. Sonra ışıkları kapatıp, dudaklarınızı birbirinize yaklaştırıyorsunuz. İşte eğlence başlıyor! Deneyin görün!

BÜYÜK ÖDÜL

Vazgeçeceği her kötü davranış için partnerinize öpücük sözü verin. Mesela, içmediği her sigara için, tuvaletten sonra sifonu çektiği için, sizinleyken her telefon aramasını geri çevirdiği için (en zoru bu olsa gerek!)...

AYAK ÖPÜCÜĞÜ

Yoğun bir günün ardından kendini kanepenin rahatlığına bırakmış partnerinizin ayaklarına güzelce mesaj yapıyor, hatta yıkıyor sonra da kurulayıp pembeleşen parmak uçlarına tatlı öpücüklerinizi konduruyorsunuz. Çok mu ilkel? Evet, ama tahrik ediciliği su götürmez. Hem aynı şeyi o da yapmak zorunda! 

YAĞMUR ALTINDA ÖPÜŞME

Yağmurlu bir günde partnerinizin şemsiyesi altında öpüşüyorsunuz. Hatta şemsiyeyi atıyor ve yağmurun sizi ıslatmasına aldırmadan öpüşmeye devam ediyorsunuz. Yağmur bulamıyorsanız, duş ne güne duruyor.

MAKİNELİ TÜFEK

Mümkün olabildiğince hızlı, bir düzine öpücük konduruyorsunuz sevgilinizin dudaklarına. Yetmezse bir düzine daha. Sonra bir düzine... (Neyse en iyisi ben sayı vermeyeyim!) 

ÖPÜCÜK AÇLIĞI

Gözlerinizi, hiç neden yokken, sanki onlarsız yaşayamayacakmış gibi arkadaşınızın dudaklarına dikin. Er geç "n'oluyor, hayrola?" diye soracaktır. Siz de en tahrik edici biçimde "Onları istiyorum. Dudaklarını içmek, hissetmek istiyorum" diyin ve eyleme geçin! Dudaklarını çekiştirin, ısırın (fazla acıtmadan) ve açlığınızı onlarla giderin! 

HOŞÇA KAL ÖPÜCÜĞÜ

Partnerinizle ayrılık vakti geldiğinde ona kısa ve net bir öpücük verin. Tam kapıdan çıkmak üzereyken onu yoldan geri çevirin ve içinizde biriken tüm tutkuyu ateşli bir öpücükle noktalayın.

TEHLİKELİ ÖPÜCÜK

Bir gece sahilde dolaşırken ya da merdivenlerden inerken beklenmedik bir anda onu öpmeye başlayın. Görülme ve yakalanma riski sizi daha da tahrik edecek, inanın!

ÖPÜCÜK DİLENCİSİ

Dizlerinin önüne çökün ve ellerinizi kavuşturarak sizi öpmesi için yalvarın. O da önce istemez görünüp sonradan acırmış gibi yaparak istediğinizin karşılığını vermeli!

GÖZ ÖPÜCÜĞÜ

Öpüşme sırasında erkek arkadaşınızın gözlerini kapamasını bekleyin ve göz kapaklarına birer öpücük kondurun hafifçe.

KULAK ÖPÜCÜĞÜ

Partnerinizin kulağına onun sizin için ne kadar özel olduğunu fısıldayın ve mesajı, kulağına öpücükler kondurarak sonsuza kadar mühürleyin. 

KALORİ-FREE ÖPÜCÜK

Yemeğin ardından partnerinize kalorisiz bir tatlı sunun. O da bunun tadını çıkarsın.

ÇİKOLATA ÖPÜCÜK

Bu yazıyı yazan kişinin, yani bendenizin, favori öpüşme biçimi. İkiniz de ağzınıza bir parça çikolata alıyor ve çikolata ağzınızda erirken öpüşmeye, dilinizi yalamaya başlıyorsunuz.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-