-

Nihat Özdemir Elazığspor'a 100 bin TL destek verdi

16 Nisan 2013 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar



Spor Toto Süper Lig'de hem sıralamada hem de maddi olarak zor günler geçiren Elazığspor'a destek eski F.Bahçe ikinci başkanı Nihat Özdemir'den geldi


Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren ve maddi açıdanda zor durumda olan Sanica Boru Elazığspor'a para desteği yapan isimlerden biride eski F.Bahçe ikinci başkanı Nihat Özdemir oldu. F.Bahçeli işadamı S.B. Elazığspor'a 100.000 lira destek parası verdi. Elazığspor internet sitesinden yapılan teşekkür konuşması şu şekildeydi:

Elazığsporumuza maddi destek sağlamak amacıyla Elazığ Valimizin öncülüğünde Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımızın da katılımıyla başlatılan kampanyaya, değerli hemşerimiz İşadamı Sayın Vehbi Bilgin ve İş ortağı Fenerbahçe ikinci Başkanı İşadamı Sayın Nihat Özdemir 100.000 lira destek vermişlerdir.

Ligde kalma mücadelesi veren takımımıza maddi desteklerini esirgemeyen değerli hemşerimiz İşadamı Sayın Bilgin ve İş ortağı Fenerbahçe ikinci Başkanı İşadamı Sayın Özdemir’e Elazığspor camiası adına şükranlarımı sunuyorum.

Nihat Özdemir'den Elazığspor'a 100 bin lira

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-