-

Burak Yılmaz'ın üst üste gol atma rekoru (şampiyonlar ligi)

13 Mart 2013 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Devler Ligi’nde oynadığı 8. maçta 8. kez ağları sarsan Burak Yılmaz, Avrupa futbolunun en önemli arenasında gol krallığında ilk sırayı Real Madrid’in yıldızı Cristiano Ronaldo ile paylaşıyor. Milan'a 2 gol atan Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Messi ise bu ikiliyi 7 golle takip ediyor.

Burak Yılmaz bu golle birlikte Şampiyonlar Ligi'nin bir başka rekoruna da ortak oldu. Bordeaux forması ile üst üste altı gol atan Marouane Chamakh'ı yakaladı. Burak Yılmaz, gruptaki Cluj, Braga ve Manchester United filelerini havalandıran golcü oyuncu Schalke'ye de hem İstanbul'da hem de Almanya'da boş geçmedi.

"ARTIK KİM GELİRSE GELSİN"
Burak maçta sonra "Çok güzel bir gece. Her şey istediğimiz gibi. Biz gerçekten inanmıştık. Gol atabileceğimiz bir takımdı. İstediğimiz gibi oldu. Şu anda çok mutluyuz. Türkiye Ligi'ne konsantre olmak zorundayız ama bu sevinçten kurtulmak kolay değil! Bugün gerçekten elimiz kalbimizdeydi. Galatasaray camiasına hayırlı olsun. Soyunma odasında herkes dans ediyor. Hedefimiz yarı final. Artık kim gelirse gelsin" ifadesini kullandı.

Schalke - Galatasaray

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-