-

Benjamin Lasnier hayatı - nereli yaşı - kimdir?

19 Mart 2013 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Benjamin Lasnier kimdir,benjamin lasnier tumblr,benjamin lasnier ask.fm,benjamin lasnier şarkıları gibi arama yapan kullanıcılarımız bu genç yıldız hakkında bilgi edinmek istiyor.Justin Bieber'a benzeyen Benjamin hakkında  bazı bilgiler:

Benjamin Lasnier doğum yeri Kopenhag, Danimarka’dır. Benjamin Lasnier doğum tarihi 2000 yılıdır 13 yaşındaki Benjamin Lasnier, geçtiğimiz sene kuzeninin ricasıyla dünyanın en ünlü fotoğraf paylaşım sitesi Instagram’a üye oldu. Paylaştığı tek bir resmi o an da tam 50.000 beğeni alan 13 yaşındaki yakışıklı Lasnier, bir anda Justin Bieber’e rakip olarak görünen internet yüzü ilan edildi.
Damimarka’nın başkenti Kopenhag şehrinde yaşayan küçük Justin bu benzerliği sayesinden dünya dijital ve elektronik devim ayrıca müzik devlerinden de olan Sony firması tarafından keşfedildi. Herhangi bir yeteneği bulunmadığı söylenen Benjamin Lasnier için ingiltere’nin en büyük gazetelerinden biri olanThe Guardian’da Sony tarafından yapılan açıklama şu şekide yer aldı. ” Sony Müzik sözcüsü Kjaergaard, “Bütün yetenekler yeni bir umutla en baştan başlar. Başarılarının limiti yok”. Son bir sene içerisinde 1000′in üzerinden fotoğrafını Instagram’a yükleyen genç bieber 777 bin takipçiye ulaştı.   Justi Bieber’e benzeyen Benjamin Lasnier yüklediği her fotoğraflar 60bin beğeni kazanıyor.
buradan Jastin Bibıra Benzeyen çocuk Benjamin Lasnier Fotoğrafları galeri sayfamıza ulaşabilirsiniz.

Benjamin Lasnier instagram sayfası: http://statigr.am/tag/lasnier
Benjamin Lasnier Facebook sayfası: https://www.facebook.com/pasdeclash
Benjamin Lasnier twitter sayfası: https://twitter.com/BenjaminLasnier











0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-