-

Atalay Demirci Kimdir - Hayatı Biyografi - yaşı nereli?

12 Mart 2013 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Atalay Demirci, 1976 yılında Ankara’da dünyaya geldi. İlk ve Orta öğrenimini Amasya’da tamamladı. Ankara Yenimahalle Ticaret Lisesi Mezunudur. 30 Mayıs 1999 tarihin de ilk kez sahneye çıkan Demirci 30 Haziran 2008 tarihi itibariyle Dünya Radyo ve Ankara Sanat Evi bünyesinde sahneye çıkmıştır.
Türkiye’nin her yerinde ve dünyanın bir çok ülkesinde gösteriler yapmış ve yoğun ilgi görmüştür. 2000 yılından bu yana Dünya Radyo da Kelalaka isimli Show programı yapan Demirci’nin 1 şiir albümü 3 şiir kitabı bulunmaktadır.
Atalay Demirci doğum tarihi 8 Temmuz 1976’dır. Atalay Demirci Ankara ilinin Nallıhan ilçesinde dünyaya gelmiştir. Atalay Demirci Ankaralı olup yaşamının büyük kısmını Amasya ilinde geçirmiştir. İnsanları güldürmeyi başardığını keşfeden Atalay Demirci 1999 yılında ilk defa sahneye çıktı. İzleyen tarafından büyük ilgi gören Atalay Demirci günümüzde yeteneksizsiniz adlı programın iddialı isimleri arasında yer almaktadır. Babasını küçük yaşta kaybettiği için baba özlemiyle yanan Atalay Demirci’nin baba özlemini anlatan birçok videosu bulunmaktadır. Atalay Demirci evli ve 2 çocuk babasıdır.





0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-