-

Yetenek Sizsiniz Türkiye Finali kim kazandı 2013

12 Mart 2013 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Bu gece yetenek sizsiniz türkiye birincisi belli oldu. 2013 türkiye yeteneksizsiniz türkiye birincisi 11 mart 2013 pazartesi günü star tv ekranlarında belli oldu.

2013 Yetenek Sizsiniz Türkiye 1. Atalay Demirci oldu
Yetenek Sizsiniz Türkiye’de final akşamı. Acun Ilıcalı’nın Star TV ekranları için hazırladığı Yetenek Sizsiniz Türkiye’de nihayet final aşamasına gelindi. Bu sezon hayli iddialı isimlerle öne çıkan Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışma programında bugüne kadar en fazla ilgi çeken iki isim Atalay Demirci ve Baha bayırlı oldu.
Türkiye yeteneğini seçti Atalay Demirci final performansı-video

Yetenek Sizsiniz Finali İzle Videosu 11 Mart 2013 Yetenek Sizsiniz Finali Kim Kazandı Yetenek Sizsiniz Final Videosu Özeti İzle 11.03.2012 11 Mart Yetenek Sizsiniz finali 1. kim oldu kazanan
Son finalistler seçiliyor! Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'ın jüri koltuğunda olduğu Yetenek Sizsiniz, Türkiye'nin ilginç yeteneklerini keşfediyor.
Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın Türkiye'nin yeteneklerini aramak üzere birçok şehri geziyor. Türkiye'nin yetenekleri ise, Türkiye'nin en yeteneklisi olduklarını kanıtlamak için kıyasıya yarışıyor.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-