-

Carlos Tevez'in 'Huzur içinde yat Ferguson' pankartı

17 Mayıs 2012 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Manchester City'nin Arjantinli golcüsü Carlos Tevez, şampiyonluk kutlamaları sırasında, üzerinde "Huzur içinde yat Ferguson" yazılı bir pankart açtığı için pişman olmadığını söyledi.

Kulübün kendisi adına İskoç menajerden özür dilemesine tepki gösteren Tevez, "Burada herkes Ferguson'ın devlet başkanı olduğunu sanıyor" diye konuştu.
Manchester United menajeri Alex Ferguson, "Kentin diğer takımı City'nin gölgesinde kalabilir misiniz" sorusuna; "Ben yaşarken hayır" yanıtını vermişti.
Bunun üzerine Carlos Tevez, City'nin şampiyonluk kutlamaları sırasında, "Huzur içinde yat Fergie" yazılı bir pankart açmıştı. Manchester City yönetimi, Tevez'in açtığı pankart için Ferguson'dan kamuoyu önünde özür dilemişti.

City yönetimine bakılacak olursa, Tevez de yaşananlardan dolayı çok üzgündü ve Ferguson'ın özürlerini kabul etmesini istiyordu. Ancak Arjantinli golcü, açtığı pankart için herhangi bir pişmanlık duymadığını söyledi.
City yönetiminin, Ferguson'dan kendi adına özür dileyemeyeceğini belirten Tevez, "Sanırım burada herkes Ferguson'ı İngiltere'nin devlet başkanı sanıyor" diye konuştu.
Kutlamalar sırasında masum bir şaka yaptığını savunan Tevez, "Ferguson benim hakkımda sürekli olumsuz yorumlar yaptı. Ancak kimse ondan özür dilemesi gerektiğini söylemedi. Ancak ben masum bir şaka yaptığımda özür dilemem isteniyor. Bunu kesinlikle yapmayacağım" ifadelerini kullandı.
Alex Ferguson ile 2 yıl Manchester United'da birlikte çalışan Tevez, 2009'da Manchester City'e transfer olmuştu. Ferguson, Tevez'in kulüple yaşadığı kriz sırasında, "Bu tür oyuncular asla benim takımımda forma giyemez" demişti.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-