-

Bas Dost kimdir - Kariyeri - Golleri - Mevkisi

20 Nisan 2012 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim sürpriz bir ismi transfer etmek istediği bu oyuncunun da Herrenven'in genç yıldızı Bas Dost olduğu öğrenildi..
Teknik direktör Fatih Terim’in yaklaşık bir yıldır yakından takip ettiği Heerenveen’li yıldız, bu sezon ise tam anlamıyla patlama yapınca, İmparator’un tranfser listesinde ilk sıraya yükseldi.

SEZON içerisinde yardımcısı Ümit Davala aracılığıyla bir çok kez 23 yaşındaki forvet oyuncusunu izlettiren Terim, Hollanda Ligi’nde en beğendiği futbolcu konumunda olan Dost’un performansı sonrası transfer harekatını hızlandırdı.

HOLLANDA Casino Eredivisie’de bu sezon 35 maçta ilk 11’de oynayıp tam 34 gol, 8 asisitlik inanılmaz bir performans sergileyen ve bunun sonrasında avrupa devlerinin de transfer listesine giren Hollandalı yıldız içing eçen hafta dirsek temasına iyiden iyiye başlayan sarı-kırmızılılar, oyuncunun yaklaşık 7-8 milyon Euro’luk bonservisini de vermeye ödemeye hazır.




Profil sahibi Bas Dost
Bas Dost
© unbekannt
Doğum tarihi:31.05.1989
Doğduğu il:Coevorden  
Yaş:22
Boyut:1,92
Uyruk:  Hollanda
Pozisyon:Forvet - Santrafor
Ayak:sağ ayak
Piyasa değeri:19.000.000 TL
8.000.000 €
Oyuncu danışmanı:Sport-Promotion B.V.


3 yorum :

  1. Bize bu şekilde genç ve gelecek vaad eden forvet lazım. Neymiş efendim Berbatov Emeklilik primini almak içinmi gelecek? Fernandez ve Ambrabat'ıda Galatasaryda görmek istiyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Sayın başkanım ve değerli yöneticilerimiz lütfen yaşı ilerlemiş futbolcu almaınız ne olur. Fenerbahçeye Amrabat ve Fernandezi kaptırmayınız.

    YanıtlaSil
  3. Bas Dost: Galatasaray kimliği ile örtüşen bir yapıya sahip son vuruşların olduğu her yerde bitiyor. Takip ettiğim kadarıyla hareketli ve hızlı bir forvet. Lütfen bizi avrupada ve ligde ilerilere taşıyacak futbolcu transfer ediniz.

    YanıtlaSil

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-