-

Rusya'nın en büyük kanallarından Domaşnıy TV muhteşem yüzyıl'a taktı

3 Nisan 2012 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Rusya’da yayımlanan ilk 13 bölümüyle büyük ilgi gören Muhteşem Yüzyıl, dün 11 saat aralıksız gösterildi.
Rusya’da federal kanallardan “Domaşnıy TV”nin yaptığı duyuruda, “Muhteşem Yüzyıl” dizisinin yeni bölümlerinin 7 Nisan’dan itibaren yeniden yayımlanacağı belirlendi



Rusya'nın ulusal kanallarından “Domaşnıy TV" iki hafta 12 bölümü yayınlandıktan sonra ansızın yayından kalkan “Muhteşem Yüzyıl” dizisi devam edecek mi? Yayına son verilmesinin arkasında özel bir neden mi var? Birkaç gündür Rusya'da hararetle tartışılan bu sorular konusunda TV kanalından açıklama geldi

Yapılan açıklamada "Diziyi sevenlerin yas tutmasına gerek yok. Biz elimizde olan bölümlerin tümünü yayınladık. Kalan bölümlerini de satın aldık. Elimize ulaştığında yayınlamaya devam edeceğiz. Diziyi sevenler müsterih olsun, tamamını yayınlayacağız" denildi.

Kanalın iki hafta önce cumartesi akşamları 3 saate yakın süreyle prime time’da yayınlamaya başladığı dizi, gelecek cumartesi günkü yayın akışında görülmeyince, kanalın web sitesinde izleyiciler “Muhteşe Yüzyıl”ın akıbetini sormaya başladılar.

Dizi ile ilgili görüş beyan edenlerin tamamına yakını çok sevdiklerini ve devamını sabırsızlıkla beklediklerini vurguladılar.

Kanal adına soru ve eleştirilere yanıt yazan İlya Volkov, “İlginiz için çok teşekkür ederiz, dizinin devamını baharda yine kanalımızda bekleyin” diyerek şimdilik nokta değil, virgül koydukları mesajını verdi.
Bu mesaj da pek çok izleyicinin tepkisini çekti. Bazı seyirciler de, Türkçe bile olsa kalan bölümleri izleyebilmeleri için meraklılarına Youtube ve diğer web sitelerindeki adresleri yazmayı ihmal etmedi.
Şimdi dizinin şimdilik kısa süren öyküsünün Rusya’daki akibeti merakla bekleniyor.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-