-

Frane Selak kimdir - hayatı ve başına gelen inanılmaz olaylar

13 Mart 2012 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Azraile meydan okuyan adam Frane Selak kimisine göre dünyanın en şanslı kimisine göre dünyanın en şanssız insanı_
Hırvat kökenli 1929 doğumlu Frane Selak Hırvatistan'da yaşıyor. Emekli müzik öğretmeni olan Selak tam 7 felaketten kurtuldu. Selak'ın geçirdiği kazaları yazının devamından okuyabilirsiniz_
Azraile Meydan Okuyan Adam: Frane Selak
1962 yılında Dubronik'e gitmek üzere Saraybosna'dan trene bindi. Yolcuk esnasında raydan çıkan tren nehre yuvarlandı. 17 kişinin boğularak öldüğü kazada Selak'ın sadece kolu kırıldı.
Tren kazasının ardında 1 yıl kadar sonra 1963'te Zagrap'te bindiği uçağın kapısı açıldı ve uçaktan düşen 20 kişiden biriydi. 19 kişinin ölmesiyle sonuçlanan kazadan yaralı olarak kurtulan Selak saman yığınlarının üzerine düşmüştü.
1966 yılında Selak'ın bindiği otobüs nehre düştü. Kaza 4 kişinin ölümü ile sonuçlansada Selak bu kazadan yaralı olarak kurtuldu.
Bilinmeyen bir nedenden dolayı 1970 yılında Selak'ın kullandığı otomobil seyir halindeyken alev aldı. Kendisini otomobilden atmayı başaran Selak kısa bir süre sonra benzin deposunun infilak ettiğine şahit oldu.
Arada 3 yıl geçtikten sonra 1973'te yine kullandığı otomobilde meydana gelen patlamada saçlarının bir kısmını kaybeden Selak resmen azraile meydan okuduğunu açıkça ortaya koydu.
1995 yılında Zagrep'te sokakta yürüdüğü sırada Selak'a otobüs çarptı, kazadan yaralı olarak kurtuldu.
1996 yılında Skoda marka otomobili ile Birleşmiş Milletler'e ait bir kamyon ile çarpıştı. Otomobili ile uçurumdan aşağı yuvarlanan Selak bir ağaç dalına takılara yine azraili yendi ve hayatta kalmayı başardı.
Bunca olay karşısında hayatta kalmayı başaran Selak yaşama sevincini hiçbir zaman yitirmedi. 2003 senesi onun en şanslı senesiydi. Çünkü piyangonun 1,3 trilyonluk büyük ikramiyesi ona çıkmıştı.
Frane Selak şuanda hala hayatta ve zengin bir insan olarak yaşamına devam ediyor.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-