-

Angelina Jolie - İdris Naim Şahin buluşması video ve sosyal medya yorumları

14 Eylül 2012 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Angelina Jolie'nin İdris Naim Şahin ile birlikte çektirdiği bu poz  günün karesi oldu

Dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie'nin İçişleri Bakanlığı'nı ziyareti sırasında çekilen bu fotoğraf medyada günün konusu oldu. Peki fotoğrafın hikayesi ne?


Mülteci kampı ziyareti için ikinci kez Türkiye'ye gelen dünya yıldızı Angelina Jolie, Ankara'nın siyasi atmosferini değiştirdi.

Özellikle de İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i ziyareti sırasında medyaya hayli neşeli fotoğraflar yansıdı. Bakan Şahin'in gülerek Jolie'ye doğru eğildiği fotoğraf karesi haber sitelerinin en çok rağbet ettiği kareydi. İşte o fotoğrafın hikayesi ve Bakan Şahin'in gülerek eğildiği sırada ne söylediği merak konusu oldu.

İZDİHAM YAŞANDI

Angelina Jolie'nin İçişleri Bakanlığı'nı ziyareti sırasında müthiş bir izdiham yaşandı. Foto muhabirleri ve kameramanlar neredeyse birbirini eziyordu. Tablo öyle bir hal almıştı ki Bakan Şahin medyanın bu haline gülerek baktı ve o sırada öne doğru eğilip Jolie'ye "Bu ilgi size olsa gerek" diyerek espri yaptı. İşte o ziyaretten medyaya yansıyan o fotoğraf karesi tam o anda çekildi.


Sosyal Medya Yorumları

Angelina Jolie, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin tarafindan "kirmizi haliyla" karsilanmis. Ajan Ajan'a "basina kapali" sohbet etmisler..

Angelina Jolie İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'le görüşmüş. Türk insanı hakkında edindiği izlenime bakar mısınız kadının?

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ÖRDEK nasıl diye soran Angelina Jolie'ye ; Ördeğin sağlık durumu iyi,Doğursun devlet yavruya bakacak dedi !

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Angelina Jolie'ye keşke %100 doğal biber gazımızdan ikram etseydi! Türk misafirperverliği ölmüş maalesef!.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'le görüşen Angelina Jolie ülkesine döndüğünde Türk erkekleri hakkında konuşmasa bari.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in yerinde harbiden olmak isterdim.. Angelina'ya dokunmuş daha ne olsun..

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in angelına ile fotografında soyle dıyor sankı;"bız napalım ıste oyle ıc ıslerı felan"

Angelina'yı gören İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, takla atsın! Ben inanmadım sevindiğine, yalandan gülüyor olabilir..




0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-