-

Serkan Acar'ın cenaze töreni - Aziz Yıldırım'ın Gözyaşları

19 Nisan 2013 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Acar'ın cenazesi evinden alınarak uzun yıllar görev yaptığı kulüp binasına getirildi. Cenaze aracını, kulüp girişinde Başkan Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Yönetim Kurulu Üyeleri ve tüm mesai arkadaşları karşıladı.

Bu ilk törende Acar Ailesi’nin fertleri ve yakınları da hazır bulundu. Cenazenin başında kısa bir konuşma yapan Genel Sekreter Talat Yılmaz, herkesten helallik istedi; hazır bulunanlar hep bir ağızdan helallik verdi. Duygusal anların yaşandığı bu ilk törenin ardından cenazede Aziz Yıldırım gözyaşlarına hakim olmadı. Acar'ın naaşı daha sonra törenin yapılacağı Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’ni götürüldü.

Merhum Serkan Acar, çimleri üzerinde futbol oynadığı Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde saat 14.30’da başlayacak ikinci törenin ardından, Ataşehir Mimarsinan Camii’nde ikindi namazını takiben kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
SERKAN ACAR KİMDİR?
31.08.1948 tarihinde Ankara'da doğan ve Fenerbahçe'nin uzun yıllar formasını giyen, kaptanlığını, bir dönem de menajerliğini yapan Serkan Acar,17 yaşında ( 1966) Fenerbahçe alt yapısından Fenerbahçe A takımına yükseldi. Evet, -genç takım ve özeller hariç- 295 maça çıktı ve 13 gol attı.. Serkan Acar, 1967-68 sezonunda 5 kupalı takımın da kadrosunda yer alıyor idi.


Dün hayatını kaybeden Fenerbahçe Kulübü'nün eski oyuncusu ve Genel Müdürü Serkan Acar'ın naaşı kulüp binasına getirildiğinde duygu dolu anlar yaşanırken Aziz Yıldırım gözyaşlarını tutamadı.






0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-