-

Hakan Akkaya'nın Jüri üyelerine kıyafet eleştirisi - Özge Ulusoy ve Ivana Sert'in dekoltesi

19 Nisan 2013 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Bugün Ne Giysem? programının jürisi Hakan Akkaya, Özge Ulusoy ve Ivana Sert'in dekoltesini eleştiri yağmuruna tuttu.SHOW TV'nin sevilen yarışması Bugün Ne Giysem? programında yine Modacı Hakan Akkaya'nın sivri dili konuştu.

Ivana Sert ve Özge Ulusoy'un dekoltelerini görünce kendini tutamayan Hakan Akkaya, 'Size cemre düşmüş bayağı, böyle açılıp saçılmışsınız ' dedi.'Niye ben siyahlar içindeyim ' karşılığını veren Ulusoy'a Akkaya, 'Siyahlar içindesin de siyah küçücük bir yerin var ama ' diye konuştu.

Hakan Akkaya'nın, 'Bugün hafif coşkulusunuz ' sözü üzerine ise Ivana Sert, 'Yarına hazırlıyoruz kendimizi ' dedi. Bunun üzerine Akkaya, 'Yarın bikiniyle geleceksiniz herhalde ' diyerek eleştirisine devam etti.Ulusoy, 'Ivana yaparsa bir bikini giyeceğiz ' karşılığını verirken Sert de, 'Hiç açık değiliz. Bu dekolte tam tadında ' şeklinde konuştu. Buna karşılık Akkaya da, 'Önemli olan ölçülü dekolte ' dedi.Türkiye'nin en şık kadınını seçildiği Bugün Ne Giysem yarışması çoğu zaman yarışmacılardan çok jüri üyelerinin giydiği kıyafetlerle gündeme geliyor.Jüri üyeleri arısnda yer alan Ivana Sert, Özge Ulusoy ve Çağla Şikel'in giydiği kıyafetler çok konuşuluyor.



Ivana Sert ve Özge Ulusoy-un dekoltelerini görünce kendini tutamayan Hakan Akkaya, -Size cemre düşmüş bayağı, böyle açılıp saçılmışsınız - dedi.
 


-Niye ben siyahlar içindeyim - karşılığını veren Ulusoy-a Akkaya, -Siyahlar içindesin de siyah küçücük bir yerin var ama - diye konuştu.
 

Hakan Akkaya-nın, -Bugün hafif coşkulusunuz - sözü üzerine ise Ivana Sert, -Yarına hazırlıyoruz kendimizi - dedi. Bunun üzerine Akkaya, -Yarın bikiniyle geleceksiniz herhalde - diyerek eleştirisine devam etti.
 

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-