-

Fatih Terim sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacak mı?

8 Nisan 2013 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


 Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim 'in önümüzdeki sezon takımdan gönderileceği iddia edildi. Bu iddia TV8 ekranlarında yayınlanan "TELEGOL" programında Gökmen Özdanak tarafından iddia edildi.
Özdanak, programda söylediği olay yaratacak sözler şöyle: Bir sanatçı arkadaşım, Galatasaray'ın içinde yer alan, başkanla arası çok iyi olan bir arkadaşımın bana söylediği sözler şöyle. Ona da başkan söylemiş. Sezon sonu Fatih Terim takımdan kesin gönderilecek. Ünal Aysal , Fatih Terim'le çalışmak istemiyor. Onun yerine mutlaka Mourinho'ya teklif götürülecek. Ne kadar para isterse verilecek ve 1-2 sene görev yapması istenecek. Eğer olmazsa da Fatih Terim ayarında veya daha kariyerli bir hocayla anlaşılacak.


Gökmen Özdanak'ın bu iddiasına Serhat Ulueren de destek verdi.
Ulueren, Ünal Aysal'ın, Fatih Terim'le çalışmak istemediğini söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü: Bu iddiaları ben de duydum. Sezon sonu Fatih Terim takımdan gönderilecek. Mourinho'ya teklif götürülecek. Ünal Aysal'ın uzun zamandır planında var bu. Sneijder transferi ve "eleman" polemiği ipleri kopardı. Ünal Aysal sezon sonu olağanüstü kongreye gidecek, yönetim kurulunun 3'te 2'sini değiştirecek. Terim'i de gönderecek. Yenibir yapılanmaya gidilecek

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-