-

Yolanthe Cabau podyum gösterisi ve kıyafetleri - İstanbul Fashion Week

16 Mart 2013 Cumartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Yolanthe Cabau, İstanbul Fashion Week'te podyuma çıktı
Galatasaraylı ünlü futbolcu Wesley Sneijder'ın eşi Yolanthe Cabau Türkiye'de ilk kez podyuma çıktı. Cengiz Abazoğlu'nun hazırladığı defileyle moda severlerle buluşan Yolanthe Cabau, "Real Madrid'i mahvedeceğiz, sahadan sileceğiz" dedi.
 
Yenge podyumda!

Mercedes-Benz Fashion Week kapsamında 'adL+Cengiz Abazoğlu' "Black is Black" defilesiyle moda severlerin karşısına çıktı. Çağla Şikel, Özge Ulusoy, Wilma Elles, Didem Soyan, Merve Büyüksaraç, Ebru Öztürk, Merve Boluğur ve Yolenthe Cabau'nın aralarında bulunduğu birçok manken podyuma çıktı. Moda severlerin yoğun ilgi gösterdiği defileye çok sayı da gazeteci de katıldı.
Yenge podyumda!

Defile sonrasında basın mensuplarının karşısına çıkan Cengiz Abazoğlu, Merve Boluğur ve Yolenthe Cabau merak edilen soruları cevapladı. Bir basın mensubunun defile hakkında soru sorması üzerine Yolenthe Cabau, "Gerçekten bayıldım. Cengiz Bey'in yaptığı her şey çok güzel. Bu giysilerin içinde olmak benim çok güzel bir duygu. Türkiye'de podyuma çıktığım içinde büyük bir onur duyuyorum" dedi.
Yenge podyumda!

Galatasaray / Real Madrid eşleşmesini de değerlendiren Cabau, "Bu eşleşmeden dolayı çok mutlu oldum. Galatasaray, Real Madrid'den kat kat daha üstün. Real Madrid'i mahvedeceğiz, sahadan sileceğiz. Real Madrid'de birçok arkadaşı var. Ancak Real Madrid'i sahadan silmek istiyor" şeklinde konuştu.

Yenge podyumda!

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-