-

Selçuk İnan'ın Real Madrid kura yorumları

15 Mart 2013 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray'ın orta alandaki dinamosu Selçuk İnan, sarı kırmızılı ekibin UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finaldeki rakibi Real Madrid hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray TV'ye konuşan başarılı oyuncu kendisinin Borussia Dortmund ile eşleşmek istediğini ancak kurada Real Madrid'in geldiğini belirtirken yarı final hakkında umutlu konuştu.

Selçuk şunları söyledi:

'Takımdaki bir çok kişi Madrid'in çıkacağını söylemişti öyle de oldu. Çok güçlü bir rakip ancak bu seviyedeki her maç çok zorlu geçecektir. Yarı finale kalmak istiyoruz ilk maçın orada olması bir avantaj. İyi bir sonuç alırsak İspanya'da yarı finale çıkabiliriz. Devler Ligi'nde maçların hepsi çok zor geçiyor. Real Madrid'in yıldız isimleri var ve favori olmaları normal, güzel bir statta güzel bir maç olacak.'



ARIBOĞAN: 'BİZ DAHA KÖKLÜ BİR EKİBİZ'

Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lütfü Arıboğan ise kura ile ilgili yaptığı yorumda tıpkı Selçuk İnan gibi yarı finale kalma adına olumlu açıklamalar yaptı.

Schalke eşleşmesinde olduğu gibi gülmeye devam ettiğini belirten Arıboğan şunları söyledi:

'Hayırlı olsun kuramız, ben gülmeye devam ediyorum. Bütün takımlar güçlü ancak biz de Galatasaray'ız. İlk maçın orada olması avantaj olabilir. Teknik heyetimiz bunun değerlendirmesini yapacaktır. Real Madrid'in hem Galatasaray hem de ülkemizle iyi ilişkileri var. Biz Galatasaray olarak Real Madrid'ten daha köklü bir ekibiz.'

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-