-

Hamit Altıntop'un sevgilisi Fahriye Evcen mi?

16 Mart 2013 Cumartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

G.Saraylı Hamit Altıntop, bir film galasında tanıştığı Fahriye Evcen'le 1 aydır aşk yaşıyor. Çift, gözlerden uzak İstanbul Florya sahillerindeki kafelerde buluşuyor. 

HAMİT'İN AŞK GOLÜ
Galatasarylı Hamit Altıntop'la güzel oyuncu Fahriye Evcen aşk yaşıyor. Geçen ay Romantik Komedi 2-Bekarlığa Veda filminin galasında tanışan ikili, Florya sahilindeki kafelerde buluşuyor


 ÜNÜ SINIRLARI AŞTI...

'BEKARLIĞA VEDA' GALASI

Hamit'ten aşk gölü
Haftalardır şutları direkten dönen Galatasaraylı Hamit Altıntop, Schalke 04 maçında attığı muhteşem golle sahada şeytanın bacağını kırarken aşk hayatında da mutluluğu yakaladı. Hamit, güzel oyuncu Fahriye Evcen'le aşk yaşamaya başladı. İkiliyi, geçen ay eski Galatasaraylı Arda Turan'ın nişanlası Sinem Kobal'ın oynadığı Romantik Komedi 2-Bekarlığa Veda filminin galasında ortak arkadaşları tanıştırdı.

FAHRİYE SULTANA SIRTINI DAYADI...




FLORYA'DA BULUŞUYORLAR
Hamit Altıntop'la kendisi gibi gurbetçi olan Fahriye Evcen bir süre telefonda flört ettikten sonra geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın antrenman tesislerinin bulunduğu Florya'da bir kafede buluştu. Dostları Florya sahilinde gözdek ırak kafelerde buluşan ikilinin çok mutlu olduğunu söylüyor. Bu arada Evcen arkadaşlarına Galatasaray'a şans getirdiğini ve bu yüzden Şampiyonlar Ligi'nde turu geçtikğini söylüyormuş.
 Fahriye Evcen

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-