-

Fenerbahçe - Plzen maçı yayın saati - Star TV 22:05

14 Mart 2013 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turunda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, Çek Cumhuriyeti'ndeki ilk maçta 1-0 mağlup etmeyi başardığı Viktoria Plzen'i konuk edecek. 22.05'te başlayacak olan bu zorlu mücadele, naklen Star TV'den ekranlara gelecek.
Gecenin diğer maçlarında TSİ 19.00'da temsilcimiz Gökdeniz'in formasını giydiği Rubin Kazan, ilk maçından deplasmanda golsüz berabere kaldığı İspanyol ekibi Levante'yi konuk edecek. Bu karşılaşma D-Smart 77. kanal Smart Spor'dan naklen yayınlanacak.
İlk maçta Romanya'da Steaua Bükreş'e 1-0 yenilerek tur şansını zora sokan Chelsea, rakibini TSİ 22.05'te konuk edecek. Bu maç da D-Smart 77. kanal Smart Spor ekranlarından izleyici ile buluşacak.
Yakaladığı form grafiği ile ilk maçta İtalyan devi Inter'i 3-0 mağlup eden Premier Lig ekiplerinden Tottenham, İtalya'da yakaladığı bu avantajı koruyup turlamak isteyecek. Gecenin en keyifli maçlarından biri olan ve TSİ 20.00'de başlayacak olan bu mücadele ise, D-Smart 78. kanalda Smart Spor 2'den canlı olarak yayınlanacak.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-