-

Dans öğretmeni Amanda Feenstra kimdir - öğrenciyle ilişki

16 Mart 2013 Cumartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar



Teksas eyaletine bağlı Houston kentinde, 31 yaşındaki dans öğretmeni Amanda Feenstra, 17 yaşındaki kız öğrencisiyle eşcinsel ilişki yaşadığı gerekçesiyle polis tarafından tutuklandı.
Evli öğretmenin eşi kent dışında olduğu zamanlar kız öğrencisi ile evinde, kimi zaman da okuldaki ofisinde cinsel ilişkiye girdiği açıklandı. Amerikan medyasına yansıyan haberlere göre, Houston'daki Humble Lisesi'nde dans öğretmeni olarak çalışan Amanda Feenstra'nın öğrencisi ile yaşadığı yasak ilişki, kız öğrencinin öğretmeni şikayet etmesi üzerine ortaya çıktı. Adı açıklanmayan kız öğrencinin, liseden mezun olup çalışmaya başlamasının ardından, bir yıl boyunca ilişki yaşadığı dans öğretmeninin kendisini sürekli izleyerek rahatsız etmesi üzerine polise başvurduğu belirtildi. Genç kız kendisini tuzağa düşürülmüş olarak hissettiğini; yaşadığı yasak ilişki yüzünden utanç içinde olduğunu ve bu yüzden tüm arkadaşlarını kaybettiğini de sözlerine ekledi.
Hakkında reşit olmayan bir kişiye cinsel taciz ve alıkoyma suçlarından dava açılan öğretmen Amanda Feenstra, 30 bin dolar kefalet karşılığında serbest bırakıldı. Nisan ayı sonunda mahkemeye çıkacak olan dans öğretmeninin, yasak ilişki yaşadığı öğrencinin yanı sıra17 yaşından küçük herhangi bir kişi ile temas kurması ve internet kullanması da yasaklandı.

ABD'de bir seks skandalı daha

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-