-

Adanalı Cristiano Ronaldo - Gökmen Akdoğan kimdir?

27 Mart 2013 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

İşte Adanalı Ronaldo!
Adana'da Seyhan Spor'da futbol oynayan Gökmen Akdoğan, Real Madrid'in Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'ya benzediği için büyük ilgi görüyor.

Adana'da Seyhan Spor'da futbol oynayan Gökmen Akdoğan Real Madrid'in Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'ya benzerliği ile büyük ilgi topluyor.

Adana'da ev hanımı Hacer ve bir okulda hizmetli olarak çalışan Hakan Akdoğan'ın 3 çocuğundan biri olan, futbol aşığı Gökmen Akdoğan (23), La Liga'da Real Madrid'de top koşturan Portekizli yıldız futbolcuCristiano Ronaldo'ya benzerliğiyle dikkat çekiyor.
Küçük yaşta futbola başlayan ve Ronaldo'yu örnek alan Akdoğan'a bir ağabeyinin Ronaldo'ya benzediğini söylemesiyle ortaya çıkan benzerlik annesinin de onaylamasıyla gün yüzüne çıktı. O günden sonra Ronaldo gibi giyinen, Ronaldo gibi futbol aynayıp, onun gibi çalım atan, frikik atan Akdoğan, bu benzerlikten dolayı yolda gezerken 7'den 77'ye herkes tarafından ilgi görüyor. Kendisi de futbolcu olan ve amatör takım Seyhan Spor'da futbol oynayan Akdoğan, yazları da Kuşadası'na giderek barda çalışıyor.













0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-