-

Okulları Tatil edilen iller - Okullar tatil mi - 10.01.2013

9 Ocak 2013 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

AĞRI'da yoğun kar yağışı nedeniyle okullar 2 gün tatil edildi. (Çarşamba-Perşembe)

BATMAN'ın Sason ilçesinde ise 2 gün ara verildiği bildirildi. İlçeye bağlı bütün köy okullarında ise eğitime yarından itibaren 2 gün ara verildiği bildirildi. (Çarşamba-Perşembe)

ELAZIĞ'ın Maden ilçesinde taşımalı eğitim gören öğrenciler için okullar 3 gün süreyle tatil edildi. Valilik'ten yapılan açıklamada, Elazığ merkez ve ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildiğibildirildi.

ERZİNCAN ve çevresinde etkili olan kar yağışı sebebiyle ilk, orta ve lise dengi okullar ile birlikte Erzincan Üniversitesi'nde eğitim-öğretime 2 gün ara verildi. Kemaliye, İliç, Otlukbeli, Çayırlı ve Tercan ilçelerinde de okullar bir gün tatil edildi.

GİRESUN'un Yağlıdere ilçesinde ise yoğun kar yağışı nedeniyle yarın ve 10 Ocak Perşembe günü eğitime araverildi. (Çarşamba-Perşembe)

MUŞ'un Varto ilçesinde  2 günden beridir etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerden, yatılı ilköğretim bölge okulları (YİBO) dışındaki ilk ve orta dereceli okulları 2 gün tatil edildi. Muş Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı yaptığı açıklamada, kar yağışı ve tipi nedeniyle il genelindeki tüm okullarda yarın eğitime bir gün süreyle ara verildiğini söyledi.

4 yorum :

  1. 10 ocakta bursada okullar tatil mi? şimdiden tşkr ederim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vali don olursa kararı gözden geçircekmiş şu an için bi karar çıkmassa tatil değil bursada ama don olmasını umuyoruz. Saygılar..

      Sil
  2. 10 ocakta bursada okullar tatilmi kardeş ?

    YanıtlaSil
  3. peki zonguldak tatilmi

    YanıtlaSil

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-