-

10.01 2013 - Bolu'da okullar tatil edildi - 10 Ocak 2013

9 Ocak 2013 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Bolu Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Meteorolojik tahminler doğrultusunda şehrimizde görülen, zaman zaman etkili olan kar yağışının halen kesintilerle devam ettiği ve bu gece görülecek etkili don ve buzlanma sebebiyle 10 Ocak Perşembe günü Kıbrısçık ve Seben ilçeleri hariç il genelindeki tüm anaokulu, ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verilmesi uygun görülmüştür." denildi.

Valilik ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel, hamileler ile sağlık kurulu raporuyla belgelendirilmiş kronik hastalığı olan personelin de 10-11 Ocak tarihlerinde idari izinli sayılacaklarını duyurdu.

Tüm Türkiye'de oldukçaetkili olan sibirya soğukları sebebi ile Öğrenciler 10 ocak perşembe günü İstanbul Ankara ve Bursa gibi büyükşehirlerde Yarın okulların tatil edilip edilmediğini merak ediyor.

İstanbul Ankara ve Bursa'da halen etkisi yitirmeyen soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle bugün okullara kar tatili verilmişti. peki okullar yarın tatil edilecekmi? işte bu sorunun net yanıtı henüz belli olmadı.çünkü İstanbul Ankara ve Bursa Valilikleri henüz okulların tatil olup olmayacağı hakkında bir açıklama yapmadılar.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-