-

Ziraat Bankası banko asistanı sınavı sonuçları açıklandı mı 2012

15 Aralık 2012 Cumartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Ziraat Bankası banko asistanı sınavı sonuçları,Ziraat Bankası banko asistanı alımı,Ziraat Bankası sınav sonuçları anadolu üniversitesi.Anadolu üniversitesi banko asistanı


http://sinav.anadolu.edu.tr/sb/sinav_sonuc.php 

Ziraat Bankası Sınav Sonuç Belgesi

17 Kasım 2012 tarihinde gerçekleştirilen Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı ve İç Kontrolör Yardımcısı Yazılı sınav sonuçlarına itiraz süresi dolmuştur.


Şifremi Unuttum



Ziraat Bankası sınavı,Ziraat Bankası banko asistanı sınavı sonuçları açıklandı.Ziraat Bankası banko asistanı sınavı sonuçları öğrenmek için bizi takip edin.Ziraat Bankası banko asistanı sınavı sonuçları,Ziraat Bankası banko asistanı alımı,Ziraat Bankası sınav sonuçları anadolu üniversitesi.Anadolu üniversitesi banko asistanı sonuçları açıklandı...
Ziraat Bankası Banko Asistanı Sınavı Sonuçları
 Adaylar yaşadıkları şehirde bulanan şubelerde istihdam edilmek üzere sınava katılacak. Hatırlanacağı üzere Ziraat bankası 2500 Banko görevlisi alacaktı. Personel alımında 4 yıllık üniversite mezunlarının yanı sıra, bu yıl ilk defa lise ve 2 yıllık yüksekokul mezunlarına da yaşadıkları il ve ilçelerde çalışma imkanı sunulacak.
 Ziraat Bankası, 2 bin 500 banko asistanı, 500 servis görevlisi, 200 uzman yardımcısı, 30 iç kontrolör yardımcısı, 35 müfettiş yardımcısı olmak üzere toplam 3 bin 265 personel alımı yapacak.İç kontrolör yardımcısı ve müfettiş yardımcısı yazılı sınavları 17 Kasım 2012 tarihinde 7 il merkezinde düzenlenecek. Teftiş Kurulu'nda uzmanlaşmaya gidilerek idari bilimler, hukuk ve mühendislik alanlarından olmak üzere 3 ayrı dalda sınav yapılacak. Böylelikle adaylar, alanlarına göre özel eğitimlerden geçirilerek çalışma alanlarına göre uzmanlaşmaları sağlanacak.
 Banko asistanı, servis görevlisi ve uzman yardımcılığı yazılı sınavları ise 24 Kasım 2012 tarihinde 21 il merkezinde düzenlenecek. Banko asistanı sınavına lise ve 2 yıllık yüksekokul mezunları başvurabilirken, servis görevlisi ve uzman yardımcılığı sınavlarına bölüm ayrımı yapılmaksızın 4 yıllık üniversite ve yüksekokul mezunları başvurabilecek.
 24 kasım cumartesi günü yapılan Ziraat Bankası Banko Asistanlığı sınavının sonuçları 30 kasım 2012 cuma günü yayınlandı.Ziraat Bankası'nın personel alımı için, Banka Asistanı, Servis Görevlisi ve Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı 24 Kasım 2012 devlet okullarında uygulandı.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-