-

Real Madrid - Atletico Madrid maçı (1 Aralık) Ntv Spor

1 Aralık 2012 Cumartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Dev derbi bu Cumartesi (1 Aralık 2012) saat 23.00'da oynanacak. Maç NTV Spordan canlı olarak yayınlanacak.

GÖZLER MADRID'LERDE!..

İspanya 1. Futbol Ligi'nin 14. haftasında, Cumartesi günü deplasmanda Real Madrid'e karşı oynayacak Atletico Madrid, maç hazırlıklarını sürdürdü.

İspanya Kral Kupası'nda Jaen'i eleyerek bir üst tura kalan Atletico'da Çarşamba akşamki Jaen maçında oynayan, aralarında Emre Belözoğlu'nun da olduğu futbolcular kısa bir kondisyon antrenmanı yaparak günü tamamladı.

Arda, Falcao, Diego Costa, Juanfran, gibi Kral Kupası'nda oynatılmayan futbolcular ise teknik direktör Diego Simeone'nin yönetiminde yaklaşık 1,5 saatlik bir antrenman yaptı. Real Madrid karşısında Atletico Madrid'deki Türk futbolculardan Arda'nın ilk 11'de sahaya çıkması, Emre'nin ise yedekler arasında yer alması bekleniyor.

Bu arada antrenman tesisleri önüne gelen bir grup Atletico Madrid taraftarı, ''Madrid, sadece kırmızı-beyaz. Ez Atletico'' yazılı bir pankart açtı. Taraftarlar, derbi maç öncesinde futbolcuları cesaretlendirmek için geldiklerini söylediler. Atletico Madrid taraftarları ayrıca, Real Madrid kulübünün kendilerine çok az sayıda bilet ayırmasını da eleştirdiler.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-