-

Little Mix üyeleri kimdir - Little Mix Türkiye'ye gelecek mi?

15 Aralık 2012 Cumartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Little Mix Grup üyelerinden biri olan Jesy geçtiğimiz gün aynı kendileri gibi şarkı grubu olan ve dünya çapında ses getiren One Direction kıyaslamaları hakkında sorulan sorulara şu yanıtı verdi:

Bizim tarzımız ve yaptığımız müzik One Direction’dan farklı. Sanıyorum genellikle rekabet denildiğinde onların kişilikleriyle kıyaslandığımızı düşünüyoruz. Bizim gibi aklı başında insanlar. Bu bu da onlar gibi X Faktor yarışmasından gelmemizden dolayı. Onlarda tek aday olarak gelerek bizim gibi grup olma kararı aldılar. Ama müzik tarzı olarak çok farklıyız. Tabi onlarla kıyaslanmak Little Mix için büyük bir iltifat çünkü herşey ortada gerçekten çok başarılılar ve bizlerde onlar gibi büyük başarılar yakalamayı hedefliyoruz.
Perrie Edwards, Jesy Nelson, Jade Thirlwall ve Leigh-Anne Pinnock isimli 4 kızdan oluşan ve X Faktör yarışmasında 1. olan ilk grup ünvanıyla neredeyse bütün dünya tarafından tanınan Little Mix grubu, "Ready To Fly (Uçmaya Hazır)" adlı bir kitap çıkartıyor! Ve bunun için de bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdiler. Bu çekimin kamera arkasını da Youtube hesaplarına yükleyen grup, çekimlerde bayağı eğlenmiş gibi görünüyor! 

Little Mix adlı grubun Türkiye'ye gelmesi için uzun süredir çaba sarfeden Little Mix Fanları muradına ermiş görünüyor... Zira Little Mix'in yakın zamanda  Türkiye'ye gelip konser vereceği açıklandı. Tarih netleşir netleşmez bu sayfada sizinle paylaşacağız..

Little Mix kimdir?

Little Mix (eski adıyla Rhythmix) İngiliz 4 kızdan oluşmaktadır.Üyeleri;Perrie Edwards,Jesy Nelson,Leigh-Anne Pinnock,Jade Thirlwall'dır.Grup üyeleri yarışmaya başta solo olarak katılmış fakat Bootcamp (Acemi Kampı) aşamasında başarı sağlayamamışlardır. Jüri üyelerinden Kelly Rowland, seçmelerde tüm grup üyelerine onları bir kız grubunda görmek istediğini söylemiş ve kızlar solo olarak başarısız olunca yarışmaya grup olarak devam etmelerini önermiştir. Yarışmanın ilk üç haftası Rhytmix adıyla yarışan grup, 4. haftada isimlerini Little Mix olarak değiştirmiştir. Kızlar yarışma esnasında Jessie J'in davetiyle bir konserinde şarkıcıya eşlik etmişler ve çeşitli galalara katılıp performans sergilemişlerdir. Grup XFactor yarışmasının 8.sezonuna katılmış ve finalde Marcus Collins'in şarkısını söyleyerek birinci olmuşlardır.Grup XFactor tarihinde 1.olan ilk gruptur.Yarışmadan sonra Cannonball'ı coverlayarak ilk single parçalarını yayınladılar.Grup yarışma sırasındayken N-Dubz grubundan Tulisa Contostavlos onlara akıl hocalığı yapıyordu.Grup en geç 2012 yılında ilk albümlerini yayınlayacak.İlk albüm single parçası Wings Ağustos ayında yayınlandı.



Jesy Nelson
Jessica Louise Nelson (d.14 Haziran 1991) Romford,Londra'lıdır.Annesinin adı Janis'tir. Jonathan ve Joseph adlı iki erkek kardeşi vardır.Yarışmaya Jazmine Sullivan'in "Bust Your Windows" şarkısıyla katılmıştır.Jesy,Diversity grubundan Jordan Banjo ile ilişki yaşamaktadır.
Leigh-Anne Pinnock
Leigh-Anne Pinnock (d.4 Ekim 1991)High Wycombe, Buckinghamshire'lidir.Anne ve babası 2009 yılında boşanmıştır.Sarah ve Sian-Louise adında iki kız kardeşi vardır.Yarışmaya Rihanna'nın Only Girl şarkısı ile katılmıştır.Justin Bieber hayranıdır.
Jade Thirlwall
Jade Amelia Thirlwall (d.26 Aralık 1992) South Shields,Tyne and Wear'lıdır.Bekar annesi Norma ve erkek kardeşi Karl ile büyümüştür.JadeDiversity grubundan Sam Craske ile ilişkisi vardır.İdolü Beyoncé Knowles'tır.
Perrie Edwards
Perrie Louise Edwards (d. 10 Temmuz 1993) South Shields, Tyne and Wear'lıdır. Annesi Debbie Duffy, babası Alexander Edwards'tır ve Jonnie adında bir abisi vardır. Yarışmaya Alanis Morissette'ten "You Oughta Know" parçasıyla katılmıştır.Perrie, One Direction grubundan Zayn Malik ile ilişki yaşamaktadır.



kaynak:internetbudur.blogspot.com

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-