-

Genç Futbolcu Fetullah Özdemir kimdir?

26 Aralık 2012 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Futbola 11 yaşında Gaziantepspor alt yapısında başlayan genç futbolcu, sol ayağını bir raket gibi kullanmasıyla dikkat çekiyor. Özellikle sol ayağına çok iyi hakim olan genç yetenek. ara pasları ve son vuruşları ile ön plana çıkıyor. Soğukkanlı ve futbol bilgisi ile ön plana çıkan Fetullah Özdemir, gelecek için de umut vaat ediyor.

Gaziantepspor U16 takımında sol açık mevkiinde görev yapmasına rağmen 5 gole imza atan Özdemir, bir önceki sezonda ise 11 defa rakip fileleri havalandırma başarısını göstermişti.


KAFKAS'IN TAKİBİNDE
Gaziantepspor'da görev yaptığı dönemde alt yapı taramasında Fetullah Özdemir'i görme imkânı yakalayan Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fetullah Özdemir'i takip ettiriyor. Gaziantepspor alt yapı koordinatörü ile sürekli temas halinde olan Kafkas, bu oyuncunun gelişimi ile ilgili bilgiler alarak milli takımlara davet etme arzusunda olduğu öğrenildi.

BEŞİKTAŞ VE İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR PEŞİNDE
Liverpool alt yapı teknik heyetinin İstanbul'a davet ettiği Fetullah Özdemir'i Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Sarıyer kulüplerinin kadrolarına katmak için yoğun çaba sarf ediyor. Bu kulüplerden teklif alan genç yeteneğin Gaziantep'te devam etme kararı aldığı bildirildi.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-