-

Galatasaray Fenerbahçe maçı 16.12.2012 canlı yayın izle takip et

16 Aralık 2012 Pazar yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle... Lider Galatasaray ile Fenerbahçe yılın derbisi TT Arena'da oynanıyor. Galatasaray Fenerbahçe maçını canlı izle... Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın... Galatasaray Fenerbahçe maçı izle... Galatasaray Fenerbahçe maçını izle... Galatasaray Fenerbahçe maç canlı izle... Galatasaray Fenerbahçe maç izle... Galatasaray Fenerbahçe maçını canlı olarak izle... Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle (16 Aralık 2012)... Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı canlı izle... GS FB derbisi canlı izle...

16 Aralık 2012'de oynanacak olan Galatasaray Fenerbahçe derbisi saat 20:00'da başlayacak. Spor Toto Süper Lig'de lider Galatasaray ile en yakın takipçisi Fenerbahçe, 2012'nin son derbisinde karşı karşıya geliyor. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin hedefi de zorlu derbiyi kazanıp hem haftayı zirvede kapatmak, hem de ezeli rakibine karşı moral üstünlüğünü ele geçirmek. 
Ligin ilk yarısının büyük bölümünü lider geçiren Galatasaray, Türk Telekom Arena'da büyük taraftar desteği altında oynayacağı derbide rakibini yenerek zirvedeki yerini korumak amacında. Bu sezon önemli maçlarda iyi performans ortaya koyan sarı-kırmızılı takım, bu performansını devem ettirmeye çalışırken, evindeki başarısız seriyi de noktalamayı hedefliyor. Galatasaray, TT Arena'daki mücadelede sadece 1 galibiyet elde edebildi.
Teknik direktör Fatih Terim derbideki kadrosunu büyük ölçüde belirledi. Kaleyi Muslera'ya teslim edecek olan Terim, savunmayı Riera, Dany, Semih ve Eboue'ye emanet etmeyi planlıyor. Orta sahada Hamit, Melo ve Selçuk'un formalar garanti... Deneyimli teknik adam orta sahanın solunda Amrabat ve Emre Çolak arasında kararsız kaldığı öğrenilirken, gol umutları Burak ve Umut olacak.
Sarı kırmızılılarda derbi öncesi cezalı Hakan Balta ve sakatlığı bulunan Sercan kadroda yer almıyor.
Trabzonspor'dan sonra 14 golle ligin en az gol yiyen takımı Fenerbahçe ise, taraftar desteğinden yoksun mücadele edeceği derbiyi kazanarak, liderliği rakibinden devralmayı amaçlıyor. Sarı-lacivertli takım, bu sezon ligde rakip sahada oynadığı 7 maçtan ise sadece 1'inde galip gelebildi.
Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe'nin ideal kadrosunda eksik bulunmuyor. Kocaman son haftalardaki 1'ini bozmadan ideal 11'iyle sahada olacak.
TERİM İLE KOCAMAN 9. KEZ
Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı İstanbulspor ve Fenerbahçe'ye karşı 8 resmi maçtan 4'ünü kazandı, 2 kez kaybetti, 2 kez de eşitliği bozamadı.
Terimli Galatasaray, Kocamanlı İstanbulspor'a karşı Süper Lig'de 3 maçta 2 galibiyet, 1 yenilgi aldı.
İki teknik adam, şimdiki takımlarının başında ise toplam 5 resmi maça çıktı. Fatih Terim yönetimindeki 'Cim Bom'', Aykut Kocaman yönetimindeki ''Sarı Kanarya''ya, 4'ü Süper Lig, 1 de TFF Süper Kupa olmak üzere 5 resmi maçta galibiyet sayısında 2-1 üstünlük kurdu, 2 maç ise berabere sonuçlandı.
BURAK VARSA UMUT VAR
Galatasaray'ın bu sezon ligde attığı toplam 32 golün 20'sine imza atan Burak Yılmaz (9) ve Umut Bulut (11 gol), Fenerbahçe derbisinde de teknik direktör Fatih Terim'in en güvendiği isimlerin başında geliyor.
Türk Telekom Arena'da ligde çıktığı son 6 maçta gol bularak rakip fileleri 7 kez havlandıran Burak'ın aksine, Umut ise özellikle deplasman maçlarında etkili olarak rakip sahalarda 7 gole ulaştı. Ligde üst üste çıktığı son 6 iç saha maçında gol bulan Burak Yılmaz, Fenerbahçe derbisinde de skor üretmesi halinde Hakan Şükür'ün rekorunu kıracak.
GÖZLER KUYT VE SOW'DA
Fenerbahçe'nin ezeli rakibine karşı en büyük kozları bu sezon resmi maçlarda toplam 21 gol atan Dirk Kuyt ve Moussa Sow olacak.
Sezonun geride kalan bölümünde resmi maçlarda toplam 11 gol atan Kuyt ile 10 golü bulunan Sow, Türk Telekom Arena'da 16 Aralık Pazar günü oynanacak derbide sarı-lacivertli ekibin en önemli iki oyuncusu olarak ön plana çıkıyor.
Fenerbahçe 11'inin değişmez ikilisinin derbilerde Galatasaray'a karşı birer golü bulunuyor.
Türk Telekom Arena'da saat 20.00'de başlayacak dev maçı hakem Halis Özkahya yönetecek. Kariyerinde ikinci derbisine çıkacak Özkahya'nın yardımcılıklarını Ekrem Kan ile Volkan Narinç yapacak. Derbinin dördüncü hakemi ise Tolga Özkalfa olacak.
GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI
STAT: Türk Telekom Arena
HAKEM: Halis Özkahya
YAYIN: Lig TV
SAAT: 20.00
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Amrabat, Melo, Selçuk, Hamit, Burak, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Yobo, Bekir, Hasan Ali, Mehmet Topal, Meireles, Cristian, Caner, Kuyt, Sow
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-