-

Fenerbahçe - Galatasaray Süper Kupa Finali ne zaman hangi tarihte?

16 Haziran 2012 Cumartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Türkiye Kupasını 29 yıl sonra kazanan Fenerbahçe Galatasaray’la Süper Kupa Finalinde karşılaşacak…

Galatasaray Kadıköy’de Fenerbahçe ile golsüz berabere kalarak 18. kez şampiyon oldu. Sarı Kırmızılı takım kupayı Saraçoğlu’nda kaldırdı. Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Kupa finalinde karşılaşacak.

2012-2013 SEZONU DERBİYLE BAŞLAYACAK
Lig ikincisi ve Şampiyonlar ligi vizesi alan Fenerbahçe Türkiye Kupasını da müzesine 29 yıl sonra götürmeyi başardı. Fenerbahçe Bursaspor’u finalde Ankara’da 4-0 yenip kupa şampiyonu oldu. Fenerbahçe Türkiye Kupasını kazandığı için sezon öncesi Süper Kupa’da Galatasaray’la karşılaşacak.

2012 Süper Kupa maçının ne zaman ve nerede oynanacağı açıklandı. Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçının 11 Ağustos 2012 Cumartesi günü Erzurum’da oynanacak.

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile kupa şampiyonu Fenerbahçe’yi karşılaştıracak Süper Kupa finali 11 Ağustos Cumartesi günü Erzurum’da oynanacak
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper LigŞampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe arasında oynanacak Süper KupaFinali’nin yer ve tarihini açıkladı. Buna göre, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa Finali 11 Ağustos’ta Erzurum’da oynanacak.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-