-

Dna haritanızdan kendinize özel tablo siparişi vermek artık mümkün

16 Haziran 2012 Cumartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Dnartist.com adlı site Dna haritanızdan size özel tablo yaratıyor...


Ne sizin ne de DNArtist portrenizin bir eşi yok!
Sizi eşsiz kılan, hücrelerinizdeki DNA'nızdır. Gülüşünüz, bakışınız, davranışınız onun eseridir. Kuşaklar boyu aktarılarak size ulaşan yaşam kaynağınızdır. DNA'nızı çıplak gözle göremezsiniz ama şimdi, ondan yaratılan bir portreye sahip olabilirsiniz...

DNArtist tabloları, hayatınızın özünü anlatan DNA haritalarınızın benzersiz bir sanat eserine dönüşmüş halidir. Dünya üzerinde hiçbir DNArtist tablosu birbirine benzemez. Tamamıyla genlerinizden yaratıldığı için, sizin kadar eşsizdir.


DNArtist tablonuzu salonunuzda, yatak odanızda, ofisinizde; kısaca modern ve özgün bir aksesuarla süslemek istediğiniz her yerde kullanabilir, dünyanın belki de en farklı sanat eserine sahip olduğunuz için kendinizi tebrik edebilirsiniz!

Dilediğiniz renk ve boyutta, ister sadece size, ailenize, ister tüm sevdiklerinize...
DNArtist tablonuz için 30 özenle hazırlanmış renk kombinasyonu arasından sizi en iyi yansıtacak rengi seçebilir, farklı tuval boyutu tercih edebilir ve ayrıca imzanızı da ekleyip tablonuzu daha da özgün hale getirebilirsiniz. Ve hatta isteğiniz doğrultusunda size dijital formatta da ulaştırılabilecek portrenizi bilgisayarınızda, cep telefonunuzda masaüstü görseli yapabilir, sevdiklerinize e-posta ile yollayabilirsiniz.
Bitmedi... DNArtist tablonuzu ister sadece size özel olarak tek kişilik, ister ailenizi ya da sevdiklerinizi de katarak iki, üç, hatta dört kişilik hazırlatabilirsiniz. Ayrıca, bir tablo içinde herkes portresi için kendi renk kombinasyonunu seçebilir.
Adım Adım DNArtist Tablonuzun Yaratılışı
  1. Güvenli alışveriş olanağı sunan sitemizden DNA portrenizin tipini, boyutunu, rengini ve diğer opsiyonlarını seçerek siparişinizi verin.
  2. En geç 5 iş günü içerisinde elinize ulaşacak svap kiti içerisindeki talimatları aynen uygulayarak yanak içinizden hücre örneğinizi kolayca alın. Svap kitinizle birlikte tarafınıza ulaştırılacak kullanım kılavuzunu görmek için tıklayın.
  3. Örneğinizi önceden adresi etiketlenmiş zarfın içerisine koyarak bize geri gönderin.
  4. Örneğiniz elimize ulaştığı anda size işlemlerin başladığını belirten bir bilgilendirme e-postası gönderilecek.
  5. İlk aşama olarak, genetik laboratuvarına svap kitinizin üzerindeki takip kodu ile giriş yapan örneğinizden DNA ekstreniz çıkartılacak ve bu ekstre jel üzerinde elektroforez tekniği ile yürütülecek.
  6. Çıplak gözle görülemeyen ve ultraviolet ışığında aydınlatılarak görüntüsü belirginleştirlen jel üzerindeki DNA’nız profesyonel fotoğraf ekibimiz tarafından yüksek çözünürlülükte dijital olarak görüntülenecek.
  7. Laboratuvardaki DNA örneğiniz yüksek ısıda imha edilecek.
  8. Dijital DNA fotoğrafınız tasarım stüdyomuzda sanat yönetmenleri tarafından istediğiniz renk, boyut ve özelliklerde hazırlanacak.
  9. Porteniz, müze kalitesinde, 100 yıl solmaya karşı garantili Fine Art jikle tekniği ile özel sanat tuvali üzerine basılacak.
  10. Portrenizin ıslak imzalı orijinallik sertifikası hazırlanacak.
  11. Porteniz istekleriniz doğrultusunda ya yüksek kaliteli kasnağa gerilecek ya da rulo halinde bırakılacak, daha sonra da çarpmalara ve ezilmelere karşı korunacak şekilde itinayla paketlenecek.
  12. Portreniz istediğiniz adrese teslim edilecek.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-