-

2012 model kadın flo ayakkabıları

1 Mart 2012 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Bu kış FLO’nun, bağcıklı ayakkabı, bot ve çizmeleri ise kadınların vazgeçilmezi olacak. FLO’da yeni sezon topuklar, geçen sezona göre daha da kalınlaşırken ayakkabılarda dantel teması devam ediyor. Ayrıca sim, taş ve pul gibi ayakkabıya ışıltı veren detayları yeni sezonda da kullanan FLO, sezonun trendi fiyonku; babetlerden, ayakkabılara hatta çizmelere kadar pek çok modelde detay olarak tercih ediyor. Ayrıca ayakkabılara farkındalık katacak düğme ve fermuar gibi aksesuarlar da bu sezon ön planda… Özellikle kemer detayını botlara taşıyan FLO’da, deri-kumaş ve deri-kürk gibi kombinler çok sık karşımıza çıkacak. Sezonun en vazgeçilmez trendlerinden bir diğeri olan kürk de FLO’nun pek çok koleksiyonunda modayı takip eden kadınların beğenisine sunuluyor.
























Trendleri, 2011 Sonbahar-Kış sezonunda kadınlar için yorumlayan FLO,  yeni sezonu geniş bir ürün yelpazesiyle karşılıyor. Deri ile birlikte, süet ve nubuk kullanarak hareketli bir koleksiyon oluşturan FLO’nun, krokodil ve yılan derisi görünümlü koleksiyonu ise yeni sezona canlılık katacak.

Dünya trendlerini, rahatlıktan ve şıklıktan ödün vermeyen kadınlar için yorumlayan FLO’nun 2011 Sonbahar-Kış sezonu koleksiyonları ile kadınlar, yeni sezon trendlerini doyasıya yaşayabilecekler.

 

Türkiye’nin 1 numaralı ayakkabı merkezi FLO’nun bilekten atkılı, kemerli ayakkabı ve botları yeni sezonda kadınlara farklı bir şıklık sunuyor. Sezonun trendi domi botların yanında yağmur çizmeleri, binici ve dizüstü çizmeler hem topuklu hem de düz modelleri FLO’da en dikkat çeken modeller arasında yer alıyor. Bu kış FLO’nun, bağcıklı ayakkabı, bot ve çizmeleri ise kadınların vazgeçilmezi olacak. FLO’da yeni sezon topuklar, geçen sezona göre daha da kalınlaşırken ayakkabılarda dantel teması devam ediyor. Ayrıca sim, taş ve pul gibi ayakkabıya ışıltı veren detayları yeni sezonda da kullanan FLO, sezonun trendi olan fiyonku; babetlerden, ayakkabılara hatta çizmelere kadar pek çok modelde detay olarak tercih ediyor. Ayrıca ayakkabılara farkındalık katacak düğme ve fermuar gibi aksesuarlar da bu sezon ön planda... Özellikle kemer detayını botlara taşıyan FLO’da, deri-kumaş ve deri-kürk gibi kombinler çok sık karşımıza çıkacak. Sezonun en vazgeçilmez trendlerinden bir diğeri olan kürk de FLO’nun pek çok koleksiyonunda modayı takip eden kadınların beğenisine sunuluyor.



Sezonun vazgeçilmez rengi siyah, FLO’nun tüm modellerinde yerini alırken kahvenin tüm tonları, taba, camel, lacivert, bordo, füme ve vizon tonlar, FLO’nun yeni sezonda kullandığı en trendy renkler... FLO, yeni sezonda da vazgeçilemez olan platform modeller ve babetler ile kadınları mutlu etmeye devam edecek.



Hakiki deri ayakkabılara 49.99TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak isteyen kadınlar, sezonun yeni trendlerini ve şık modellerini geniş bir ürün yelpazesiyle sunan FLO mağazalarında istediklerini bulabilecekler.

Ferdi COŞKUN

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-