-

Abdurrahim Albayrak: "Fatih Terim Hoca cuma namazı kaçırmaz"

16 Mayıs 2012 Çarşamba yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Sezonu şampiyon bitiren Galatasaray'ın en sempatik yöneticisi olan Abdurrahim Albayrak, dün akşam Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'nın Teke Tek programına katıldı.

"MOURİNHO İLE GÖRÜŞECEĞİZ"
Birçok konuda sorulan sorulara cevap veren Albayrak, Sarı-Kırmızılılar'a ilk transfer müjdesini verdi. Uzun bir süredir Galatasaray'la adı anılan Real Madrid'in Türk oyuncusu Hamit Altıntop konusuna açıklık getiren Albayrak "Biz Hamit Altıntop'u daha önce de istiyorduk. Zaten Real Madrid'in hocası Jose Mourinho ve Fatih hoca çok samimi arkadaşlar. Mourinho, 24 Mayıs'ta İstanbul'da olacak. Burada Fatih hocamla bir araya gelecek. Hamit Altıntop konusunu konuşacaklar" diyerek bir anlamda yapılacak ilk transferin rotasını açıkça belirtti. İki dev teknik adam Mourinho ve Terim'in gerçekleştireceği özel zirvede yine Sarı-Kırmızılı takımla adı anılan Nuri Şahin için de zemin yoklanacağı belirtildi.

"FATİH HOCA CUMA NAMAZI KAÇIRMAZ"
Altaylı'nın "Her maçtan önce Eyüp Sultan'a gidiyor musunuz?" sorusu üzerine Albayrak. "Biz Fatih hocayla beraber her cuma namazına gidiyoruz sabah namazlarına da gidiyoruz yani Fatih hoca hiçbir cuma namazını kaçırmaz" diye cevap verdi.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-