-

Magnum'un yeni Haz Peşinde oyununu oyna

10 Mart 2012 Cumartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Magnum Haz Peşinde Oyunu çığır açıyor...

bu mükemmel uygulamaya ulaşmak için tıklayınız







Güzel Bir Oyun Bir Bayan Oyuncu Veriyolar Oraya Buraya Zıplayarak Çikolata Parçacıklarını Topluyosun Beyendim Yani Magnum’un, dijital dünyaya kazandırdığı “Haz Peşinde Oyunu” haz peşindeki Magnum tutkunlarına yepyeni bir uygulamanın kapısını aralıyor.


Hazzın dondurması Magnum, interaktif dijital uygulaması “Magnum Haz Peşinde Oyunu”yla dijital oyun ve online pazarlama dünyasında çığır açtı ve toplam 1 milyon 400 bin kişiye ulaşmayı başardı. Uygulamanın haz peşindeki kahramanı, www.magnum.com.tr sitesinden yola çıkıyor ve bu haz yolculuğunda pek çok farklı siteye geçiş yapıyor. Kahraman, yolculuğu boyunca koşuyor, zıplıyor ve aradığı hazzı farklı sitelerde bulmaya çalışıyor. Magnum’un yeni sloganı “Haz Peşindeysen”e uygun olarak geliştirilen uygulama, hazzı internette arayan Magnum tutkunlarına sesleniyor ve Samsung, YouTube, Saab gibi marka iş birlikleriyle hayat buluyor.
Haz peşinde koşarken en yüksek puanı toplayabilmek için çikolata parçaları toplayan Magnum kadını dijital dünyada hazzı arıyor. Kullanıcıların, arkadaşlarını Facebook ve Twitter üzerinden davet etmesiyle interaktif hale gelen oyunda bugüne kadar elde edilen en yüksek puan 5200.
Uygulama, internet üzerinden aktif olmasından sadece üç gün sonra en çok twit edilen site oldu. Hakkında 25 binin üzerinde tweet yazılan uygulamanın tüm dünyada 16 milyonun üzerinde takipçisi bulunuyor. 1,4 milyon farklı kullanıcı tarafından oynanan oyun, Facebook üzerinden de 160 bin kez paylaşıldı. Sitenin Google’da aranma sayısı ise 570 bini aştı.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-