-

Evim şahane programı şartları - başvuru formu ve koşullar

16 Mart 2012 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Evim şahane programına başvurmak ücretsizdir. İsteyen herkes katılabilir. Program ekibi kullanmanız için size belirli bir bütçe verir. Sizde büteçenize göre harcama yaparsınız.
                                                 


Evim Şahane başvuru formu için TIKLAYIN

“Evim Şahane”; evinin dekorasyonunu değiştirmek isteyenlerin, mobilyaları çok eskidiği halde “manevi değeri var” diye vazgeçemeyenlerin, dekorasyon modasını takip edemeyenlerin imdadına yetişecek, keyifli ve farklı bir dekorasyon programı.
Hafta içi her gün saat 14.30’da ekrana gelecek programda, alanında başarılı projelere imza atan Mimar Selim Yuhay, konuk olacağı evde, büyük bir değişime imza atacak ve evi, ev sahibinin hayalindeki hale getirecek.
                                                      

Evim Şahane Mimarı Selim Yuhay, Türkiye’nin en yetenekli usta ekibi ve Evim Şahane TIR’ı, hayallerini gerçekleştirmek isteyenlerin kapılarını çalacak. Ardından da aile fertleri birkaç günlüğüne evden uzaklaşacaklar. Döndüklerinde ise bambaşka bir evle karşılaşılacaklar.
“Evim Şahane” ekibi; salon, yatak odası, oturma odası, çocuk odası, bebek odası, mutfak, banyo, antre, bahçe veya balkon fark etmeksizin, hayalleri gerçekleştirecek.

İşe, evinin dekorasyonundan memnun olmayan ev sahibini yakından tanıyarak başlayacak olan Mimar Selim Yuhay, ev sahibinin hayallerini, zevk ve tercihlerini öğrendikten sonra yeni tasarım için bir yol haritası, bütçe ve alışveriş listesi çıkarıp, ardından da büyük değişim için start verecek.
Evin baştan yaratılacak odasındaki eşyalar boşaltılırken, eski mobilyalar yepyeni bir görünüme kavuşmak için hızlıca “Evim Şahane” atölyesine gönderilecek. Ev sahibi ise, alışverişe çıkıp alınması gereken malzemeleri ve zevkine uygun, şık aksesuarları tamamlayacak.

Kanal D izleyicileri de, Evim Şahane’de bir yandan her gün bir mucizeye tanıklık ederken, diğer yandan da evlerde yapılan dekorasyon yanlışları, dekorasyon dünyasındaki yenilikler, eski eşyaların yeniden değerlendirilmesi gibi konularda bilgi edinecekler.

     Evim Şahane programına katılmak ücretli mi?

14 yorum :

  1. Izledimiz kadarıyla evlerini dekore ettiğiniz insanların maddi durumları gayet iyi ve düzgün şartlarda..Madem iyilik yapmak istiyorsunuz geliri düşük,hiçbir eşyası yada maddi geliri olmayanlara yardım ve mutlu edin..onların buna daha çok ihtiyacı var..lütfen dikkate alın.aksi taktirde sizi izlemeyi düşünmüyoruz..

    YanıtlaSil
  2. bende kesinlikle katılıyorum daha kötü evlere girip ihtiyacı olan aileleri sevindirsnler lütfen ayrıca çok severek takip ediyorm..

    YanıtlaSil
  3. Eşyası olmayan evin nesini dekore edecekler mantıklı olun biraz. zaten oyle birinin evi de kiradır büyük ihtimal. kiralık evi nasıl yıkıp dağıtsınlar. Hiçbir ücret almıyolar daha ne yapsınlar. Adamlar haklı, çılgın, çalışkan ve oldukça yetenekli kimsenin bişey söylemeye hakkı yoktur.

    YanıtlaSil
  4. Ahahah aksi takdirde izlememekle tehdit etmiş bide ya bütün doğan holding ayaktadır şimdi :D:D

    YanıtlaSil
  5. Bencede durumu gayet iyi insanlara hitap ediliyor,ihtiyacı olan insanlara hitap edilmeli.Durumu olmayan her insan kiracı değildir.Her insanın evinde muhakkak eşyası vardır.

    YanıtlaSil
  6. arkadaşlar size katılıyorum hep zenginleremi yardım ediliyo madem ücretsiz fakirlerede yardım edin o zaman bu şekilde yaparsanız daha inandırıcı olursunuz

    YanıtlaSil
  7. benim evimi de dekore edinnnnnnnnn...........!

    YanıtlaSil
  8. şimdiye kadar gittikleri evler benim evimden çok çok güzel ihtiyacı olana gitselerde daha çok izlenir bence ben çok kızıyorum kendi adıma bana katılan yok mu*

    YanıtlaSil
  9. lütfen ihtiyaç sahiplerin evlerini de değiştirinde sevaba girin bari

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel bir program ama bende arkadaşlara katılıyorum ihtiyacı olanlarada gidin

    YanıtlaSil
  11. bencede ihtiyacı olanlara yapılmalı bu arada sadece istanbuldamı yapıyorsunuz başka şehirlere giyomusunuz merak ediyoruz

    YanıtlaSil
  12. Bencede maddı durumu kötü olan ailelerlen ilgılensenıze hıc ıyı bı program degıl asla ızlemem hıc adıl bı program degıl

    YanıtlaSil
  13. ya nasıl oluyo o kadar şey yapılıyor hiç mi ücret alınmıyor

    YanıtlaSil
  14. arkadaşlar program yardımlaşma için yayınlanmıyor hem öyle lüks evlerede gidilmiyor bence tamamen izlememişsiniz , gayet güzel ve seviyeli bir program

    YanıtlaSil

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-