-

cinsel heyecanı korumanın yolları nelerdir?

8 Mart 2012 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

 
Fantezileri paylasın

Öncelikle fantezilerinizi utanmadan eşinizle paylasın. Hem erkekler, hem de kadınlar eşlerini rahatsız edeceklerinden korktukları için isteklerini açıklamaktan kaçınıyorlar. Çekiniyorsanız ilk olarak eşinizin fantezilerini dinlemekle ise başlayın. Ondan cesaret alarak kendinizinkileri de daha kolay anlatırsınız. O zamana kadar çiğnemekten çekindiğiniz kuralları yeniden gözden geçirin. Bunları çiğnemek heyecanınızı arttırabilir. Örneğin ışık açıkken sevişmek, birlikte banyo yapmak gibi. Ya da aşk yaptığınız mekânı değiştirmek.
Cinsel oyunlar

Kendinize baştan çıkarıcı iç çamaşırları, parfümler alın. Cinsellikte kokunun ve görsel unsurun önemli olduğunu göz ardı edemezsiniz.

Daha sonra ikinci aşamaya geçin yani eşinizin önünde striptiz yapmak gibi cinsel oyunlar deneyin. Bu hem sizi, hem de eşinizi heyecanlandıracaktır.

Eşiniz ve kendiniz arasında geçen erotik bir ask hikâyesi yazın. Daha sonra bunu onun okuyabileceği bir yere bırakın. Eşiniz hikâyede geçenleri gerçekleştirmek isteyebilir.

Romantik bir ortam

Yalnız kaldığınızda heyecanlanmanızı sağlayacak mum ışığında yemek yemek, romantik müzikler dinlemek, erotik film seyretmek gibi yöntemleri deneyin. Baş başa kalma fırsatı yakaladıysanız bu süreyi okul aile birliğinin faaliyetlerini konuşmak yerine birbirinize iltifat ederek geçirin.

Farklı bir mekân

Kenara biraz para ayırarak bir otel odası kiralayın. Cinsellikte mekân değişimi de oldukça önemlidir. Değişik bir gece geçirmeniz, farklı bir yatak ikinizi de heyecanlandırabilir. Eğer bunu yapamıyorsanız yatak odanızdaki eşyaların yerini değiştirin.

Öpüşmenin önemi

Ön sevişmeyi uzatın. Eşinizi daha önce hiç öpmediğiniz şekillerde öpmeye çalısın. Dudaklarının çevresinde, ağzında ve dilinde en fazla zevk aldığı noktayı keşfetmeye çalısın. Evli çiftler genellikle öpüşmenin önemini kavrayamıyorlar. Öpüşmenin olmadığı bir ön sevişme düşünülemez. Ön sevişmenin olmadığı ya da kısa tutulduğu bir cinsellik de oldukça kurudur.

Birkaç küçük detay

Hayal gücünüzü kullanın. Cinsel hayatınıza krema, saten yastık, kadife ip gibi oyuncaklar katmanız ikinizi de hiç beklemediğiniz şekilde heyecanlandırabilir

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-