-

Atletico madrid - Beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda ?

8 Mart 2012 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Beşiktaş Atletico Madrid Maçı 8 Mart Perşembe günü oynanacak.Beşiktaş Atletico Madrid Maçı Estadio Vicente Calderon Stadı'nda TSİ 20.00'de başlayacak. Maç star tv ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Beşiktaş’ın Avrupa Ligi’ndeki rakibi Atletico Madrid, kâbus gibi başladığı sezonda, yeni hocası Simeone’yle fırtına gibi esiyor. Madrid ekibinin kadrosunda temsilcimiz Arda Turan da yer alıyor.
Kara Kartal’ın Avrupa Ligi’ndeki rakibi Atletico Madrid, İspanya’nın en önemli takımları arasında yer alıyor. Beşiktaş gibi 1903’te kurulan Kırmızı-Beyazlılar son La Liga şampiyonluğunu kazandığı 1996 yılında Kral Kupası’nı da alarak, duble yapmıştı. Bu tarihten sonra efsanevi başkan Jesus Gil’in hapse atılmasıyla büyük bir düşüş içine giren A.Madrid 2. Lig’e düştü. Ancak tekrar La Liga’ya dönen Madrid ekibi, 2010 yılında Avrupa Ligi’nde şampiyon oldu. Geçtiğimiz sezon sonunda Galatasaray’dan Arda Turan’ı transfer eden Atletico’nun kadrosunda Diego, Falcao ve Adrian gibi yıldızlar bulunuyor. Sezona kötü bir başlangıç yapan A.Madrid’de fatura teknik direktör Gregorio Manzano’ya kesildi. Manzano’nun yerine geçen kulübün efsanevi yıldızı Diego Simeone takıma yeni bir kimlik kazandırdı. Kırmızı-Beyazlılar, Arjantinli çalıştırıcı ile henüz yenilgi yüzü görmedi. Sezon başında 40 milyon Euro’ya Porto’dan transfer edilen Radamel Falcao, toplamda 19 golle İspanyol ekibinin en önemli silahı konumunda…


2013mersin.net

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-