-

Oğuz Çetin ve Engin İpekoğlu Fenerbahçeye' mi gelecek?

20 Aralık 2011 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Oğuz Çetin ve Engin İpekoğlu Fenerbahçe' mi geliyor

Milli Takım görevlerinden İstifa Eden Fenerbahçe nin eski Milli Kalecisi Engin İpekoğlu ile Yine Fenerbahçe nin adam gibi adam as Futbolcusu Oğuz Çetin den güzel haberler var. Tabi kimine göre güzel kimine göre değil.Bir zamanlar Fenerbahçe nin ve Milli takımın yükünü kaldıran ve futbol haricinde isimleri hiç bir sansasyonel olaya karışmayan İkiliden Engin İpekoğlu için teknik heyete katılacağı bilgisi alındı. Oğuz Çetin için ise net bir gelişme olmamasına karşın Aziz Yıldırım ın Oğuz Çetin i Fenerbahçe bayrağı altında çalışmasını istediği ifade ediliyor. 

FUTBOL FEDERASYONU Oğuz Çetin Engin , Engin İpekoğlu ve Raşit Çetiner ile ilgili Resmi bir açıklama yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu ile Milli Takımlarımıza hizmet veren değerli teknik adamlar Oğuz Çetin, Engin İpekoğlu ve Raşit Çetiner arasında yapılan görüşmeler sonucunda, sözleşmeleri karşılıklı olarak feshedildi.

1 Temmuz 2005'ten bu yana, yaklaşık 6.5 yıllık bir süre zarfında A Milli Takım Sorumlu Yardımcılığı görevini yürüten, 2008 Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Takımımızın elde ettiği Avrupa üçüncülüğünde önemli katkıları bulunan Oğuz Çetin'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-