-

Michael Skibbe hertha berlin'e mi gidecek?

20 Aralık 2011 Salı yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Almanya 1. Futbol Ligi ekibi Hertha Berlin'in teklifini kabul eden Eskişehirspor'un teknik direktörü Michael Skibbe'nin, 1 Ocak 2012'de göreve başlayacağı belirtildi.
Herthadan utandıran teklif: Paramız yok tazminatını sen öde...
Bundesliga'ya dönmeyi planlayan Michael Skibbe, ilk yarının sona ermesinin ardından Eskişehir'den ayrılacak. 39 yaşındaki Eskişehirspor'un Alman antrenörü Michael Skibbe'nin Hertha Berlin ile 2014 yılına kadar iki buçuk yıllık bir sözleşmeye imza atacağı kaydedildi.

ESKİŞEHİR'İ 4. SIRAYA TAŞIDI

Eskişehirspor'a sezon başında gelen Michael Skibbe, 16. hafta sonunda takımı 29 puanla 4. sıraya taşıyarak başarılı bir performans çizdi. Eskişehirspor, Skibbe'den boşalacak olan teknik direktörlük görevini tecrübeli bir isimle doldurmayı planlıyor. Eskişehir'de yeni yılla birlikte yönetimle her konuda prensipte anlaşan Ersun Yanal devri başlayacak. Ersun Yanal en son Türkiye Futbol Federasyonu'nda görev almış, antrenörlüğe başladığı Denizlispor, Gençlerbirliği ve Manisspor'u çalıştırdıktan sonra 2009 yılında Trabzonspor'u da çalıştırmıştı.

SKİBBE KENDİ ÖDESİN

Michael Skibbe'nin Eskişehirspor ile olan sözleşmesinde bulunan tek taraflı fesih hakkını 250 bin Euro tutan tazminatı ödeyerek kullanacağı kaydedildi. Alman medyasında yer alan haberlerde ise 30 milyon Euro borcu olan Hertha Berlin Kulübü'nün, Skibbe'ye, Eskişehirspor'a ödenmesi gereken bonservis ücretini kendisinin ödemesini istediği belirtildi. Michael Skibbe'ye yöneticilerin tazminatı ödeyip ödeyemeyeceğini sorduğu, bu durumun haber ve Tv ekranlarında Bundesliga ekibi Hertha Berlin için utanç verici olduğu yorumları yapılmasına yol açtı.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-