-

2012 Deri Pantolon Modelleri Fiyatları Resimleri

15 Aralık 2011 Perşembe yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

2012 Sezonu Yeni Yıl Deri Pantolon Modelleri

Deri pantolon başlı başına zaten yeterince ilgi çekici. O yüzden ilgi odağını pantolondan dağıtmadan bir kombin yapmalı. Basic üstler tercih edilmeli, karmaşık desenler ve çok renklilere bu kombinde yer yok.
- Üzerine giydiğimiz bluz salaş olmalı ve dökümlü durmalı, vücuda yapışmamalı.
- Bluz seçerken deri ceketle ne giyerdim diye düşünün, böylece doğru bluzları bulmak daha kolay olacaktır.
- Deri pantolonlar genellikle skinny olduğu için malesef tüm kalçayı ortada bırakan bir yapıya sahip. Bu yüzden her vücut için çok da uygun olmayabilir. Eğer kalçalarınız geniş ise üstüne uzun bir bluz tercih edin.
- Blazer ceketler ve deri pantolonlar mükemmel bir ikili! Bu ikiliyi atlamamalı.
- Deri pantolonlar kat kat bir görünüme çok uygunlar. Hırkalarınızı bluzlarınızı üst üste giyip kat kat bir görünüm elde edebilirsiniz.
- Siyah deri pantolonlar, çok farklı renkleri öyle kolay kaldıramıyor malesef. En iyisi bunları beyaz-gri-siyah tonları ile kombinlemek. İlla da renk istiyorsanız bunu aksesuarınız veya ayakkabınız ile yapabilirsiniz.
- Ayakkabılar oldukça önemli. Deri pantolonlarla mutlaka topuklu giymek gerek. Böylelikle bacaklarınız daha ince ve uzun görüneceğinden deri pantolon üzerinizde daha güzel duracaktır.
- Genel olarak basic bir kombin imajından sapmayıp aksesuarı da abartmamak gerekiyor. Çünkü odak noktamız deri pantolonumuz, fazla aksesuar ile dikkat dağıtmaya gerek yok. Örneğin sadece ilgi çekici bir kolye yeterli olacaktır.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-