-

YGS Türkiye Birincileri Günay Yolcu-Ayşenur Şam 2010

1 Mayıs 2010 Cumartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

ygs birincileri”günay yolcu-ayşenur şam” 2010ygs birincileri 2010 kimler , 2010 ygs birincileri günay yolcu , 2010 ygs birincileri ayşenur şam kimdir , ayşenur şam ygs 2010 birincileri , günay yolcu 2010 ygs birincisi , günay yolcu kimdir , ayşenur şam kimdir,2010 YGS Birincileri Günay Yolcu Ayşenur Şam Ygs birincisi Günay Yolcu ve Ayşenur Şam, Yükseköğretime Geçiş Sınavında (YGS), İstanbul Özel Üsküdar Fen Lisesinden Günay Yolcu ile birinciliği paylaşan Ayşenur Şam, ”Başarımın sırrı çalışmak, inanmak ve güvenmek” dedi.

Memleketi Konya’nın Beyşehir ilçesindeki Sabah Dershanesi şubesinde düzenlenen toplantıda, babası Ahmet Şan ile gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ayşenur Şam, farfaraa.blogspot.com.çok mutlu olduğunu söyledi.

Beyşehir’de özel bir ilköğretim okulundan mezun olduktan sonra Sabah Dershanesi’ne kaydolduğunu ve yoğun şekilde çalışarak sınavlara hazırlandığını ifade eden Şam,farfaraa.blogspot.com., ”Başarımın sırrı çalışmak, inanmak ve güvenmek. Hayalimde tıp okumak ve doktor olmak vardı. Şimdi bu hayalimi gerçekleştirebileceğim için çok mutluyum.farfaraa.blogspot.com. Başarımda emeği geçen başta ailem olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Beyşehir Lisesi’nde biyoloji öğretmeni olarak görev yaptığını belirten baba Ahmet Şam ise kızı ile gurur duyduğunu belirtti.

Sonuçların açıklanmasıyla ailece çok mutlu olduklarını dile getiren baba Şam, ”Güzel bir gurur. farfaraa.blogspot.com.Emeği geçen herkese, özellikle okuldaki ve dershanedeki öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İki kız ve bir erkek çocuğu babası olduğunu belirten Şam, farfaraa.blogspot.com.daha önce de diğer kızının iyi bir derece elde ederek istediği üniversiteye gittiğini kaydetti.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-