-

Koç Burcu için 2013'de neler olacak - Yeni yıl Yorumları

31 Aralık 2012 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Sevgili Koçlar Ocak ayının  ilk günleri Her şey değişiyor.Önceki aylardan alan  çözemediğiniz olaylarla dolu, yavaş yavaş ilerleyen dönem oldu. Her şey 2013 Ocak tarihi itibariyle değişiyor. Yeni bir anlaşma imzalayıp sürpriz yapabilirsiniz.  En az umduğunuz kişi yönünüzü belirlemenizde size yardım edebilir. . Bu, belki de hayatınızın yönünü değiştirecek ve uzun süreli değişiminizin başlangıcı olacak sevgili Koçlar. 



Bu anahtar tema, eşi benzeri görülmemiş bir fırsat olarak önünüze çıkacak. 2013 yılında olağanüstü fırsatları karşılamaya hazır olacaksınız. İş dışı toplantılar, grup çalışmalarına davetliyseniz kaçırmayın. Bu ortamlardan güzel işler edinmeniz söz konusu.18 Ocak sonrasında işler daha hareketleniyor. Kariyerinizde son iki senenin en parlak dönemi başlıyor. Bir süredir düşündüğünüz yatırım, 22 Ocak tarihinde netlik kazanabilir. Ancak koşullar değişeceğinden karar vermek için acele etmemelisiniz.

Önümüzdeki ay bu avantaja yine sahip olacaksınız. Duygularınızı kontrol edememeniz durumunda kazananı olmayacak. Enerjisi yüksek cuma Özellikle doğum tarihi 22-23 civarı olan Koç’lar Kızgınlık ve öfke bize hata yaptırabilir, onun yerine yaşayacağımız olayları, tekniğimizi ve stilimizi yenilemek için kullanmalıyız. Bunun için yeni işlenmeye hazır bir elmas gibi parlayabiliriz.. Aşk hayatınızda gelişmelere hazır olun. Sonuçlarıysa tamamen size kalmış... Olurda olur, ayrılık da..

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-