-

Boğa Burcu 2013 yorumları - Yeni yılda neler olacak?

31 Aralık 2012 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Sevgili Boğalar Ocak ayına olumlu bir giriş yapıyorsunuz.Gerek iş hayatınızdaq gerekse özel hayatınızda güzel gelişmeler olabilir.Özellikle kariyerinizde önemli adımlar atacağınız bir dönemi başlatacak. Rakipleriniz sizinle yarışta olmaktan fazlasıyla çekinecek Şans yanınızda. 

Yine Boğa'daki Jüpiter ve Oğlak burcundaki Marsın oluşturacağı olumlu açı, haftanın devamında diğer gezegenler tarafından da desteklenerek hayatımızın her alanına büyüme, güç, bilgelik, genişleme, ilerleme, zenginlik veya aşk temalarını yerleştirebilir. Burcun ilk ondalığında doğanlar bu etkilerden herkesten daha fazla faydalanabilir. 


Sizi yerinizden kıpırdatmaya çalışan olaylar veya kişiler karşısında kayıtsız kalmayın. Gelecek tekliflere 'hayır' demek yerine, siz de bir adım atın. Tutucu olmanız bu dönemde size bir şey kazandırmıyor. Yine 22 Ocak sonrası, Sağlığınızı ve dış görünüşünüzü ilgilendiren konularda da bir yenilenme döneminde olacaksınız. Yine Boğaların yakın ilişkilerinde farkında olmadıkları noktaları açığa çıkarmış olabilir. Zaman zaman aklınıza düşen şeylerle ilgili istekleriniz, özel bir kişiyle ilişkinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

İlişkisi olmayan Boğalar için ise özel bir dönem. Ciddi birlikteliklerin adımı atılabilir.


0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-