-

Balık burcu 2013 yorumları - yeni yılda balık burcu

31 Aralık 2012 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar




Sevgili Balıklar Ocak ayının ilk haftasında içe dönük hazırlıklarla geçebilir. Söylemleriniz, yazılarınız çok daha fazla dikkat çekecektir. Pek çok kişi sizi arayıp destek isteyebilir, beklediğiniz haberleri de alabilirsiniz. Güneş'in kariyer alanınıza geçmesi, bir ay boyunca sizi tanımayanların bile sizden söz etmesini sağlayacak. Sunabileceklerinizi pazarlamanız durumunda güçlü pozisyona gelebilirsiniz. Sizi maddi manevi tatmin edebilecek bir anlaşma imzalayabilirsiniz. Mantıklı isteklerde bulunmanız olumlu geri dönüş almanızı sağlayabilir. Venüs ve Mars, ise işbirliğine açık, iyi iş dostlarına işaret ediyor Yine. 27 derece balık burcunda Jüpiter in asaleti vardır. 


Bu ay hayatınızda önemli bir dönemece yaklaşıyorsunuz, hiçbir şey aynı kalmayacak ve büyük değişimler geçireceksiniz. Ruhsallığı sembolize eden Neptün tarafından yönetilen Balık, gerçekten kendi hayatını devam ettirebilmek için sahip olduğu son kaynağı bile, tamamen karşısındaki insana verebilir. Böylece Balık, insanlar için ruhsal enerji kaynağı olduğu gibi, maddi enerji kaynağı haline de gelir. Pek çok kültürde bazı sayıların özel olduğunu görüyoruz. ‘12’ sayısı da özel bir sayıdır. ‘12’, göksel tamlığı açıklar. Yani 12 Burç ile ilintilidir.

Balık burcu da Zodyak döngüsünün bitişidir Eski Roma’da, Şubat ayında, ‘Günahlardan arınma, yeni bir başlangıçtan önceki temizlenme dönemi olduğunu gösterir. Eğer beklenmedik hareketler sizi çok fazla etkilemezse ya da siz konuların üzerinde çok fazla durmazsanız, her şey olumlu yönde değişmeye başlayacak. Gönül istekleriniz kabul olacak? Siz bazı yorumlarımın sadece iyi taraflarını ciddiye alın, kötü yorumları da bir kenarda önlem notu olarak bulundurun sevgili Balıklar…



0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-