-

2013 Yılı Kova burcu yorumları - Yeni yılda kova burcu

31 Aralık 2012 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


Sevgili Kovalar Ay, Ocak ayının ilk iki günü sizi ışık veriyor olacak. Bu ay itibariyle Jüpiter’in Kova burcunda dolaşması 4 Ay boyunca hayatımızda önemli değişiklikler yapacaktır havacılık, otomobil imalatçıları, radyo-televizyon yayıncılığı, bilimsel araştırmalarla uğraşanlar… Konuşmalarınız, sözleriniz her zamankinden daha büyük etki yaratacak size tüm kapıları açabilir. Bu nedenle sabit fikirli olmamaya özen gösterin. Para ve birikimlerle ilgili almak istediğiniz aksiyonları ay ortasına denk getirmeye çalışın. 

Yine Yıldız haritanız zıt uçlardaki önemli olaylar bir anda kapınıza getirecek. Hamilelik ya da çocuklarla ilgili dönüm noktası gelişmeler yaşanabilir. Güneş'in Yay burcuna geçmesi,yeni iş dostlarının hayatınıza gireceğini söylüyor. İdeallerinizi ön plana almaya hazırlanın. Öyle bir döneme giriyorsunuz ki mücadelenizi gizli yapmanız gerekecek. Ocak ayı sonunda güçlü bir durumda olacaksınız ama o zamana kadar gizlilik sizi koruyacak. Strateji ve planlarınızı henüz kimseye açıklamayın.

Alternatif olarak hastane, hapishane, iyileştirme merkezi gibi kurumlara gidip gelmeniz gerekebilir. Başka bir eğilim ise aynı zamanda sahneyi, yaratıcılığı, aşkı anlatan Venüs 5. Evde durmakta. Üst düzey yöneticileri arasında popüler olmanıza ve otorite figürleri tarafından kayrılmanıza neden olacak. Uyumlu yaklaşımınız kariyer alanınızı aydınlatıyor Ödüller, teklifler gelebilir. İş ve kariyerle ilgili konularda ayağımızı kaydırmak isteyen kişilere inatlaşmaya girmekten kaçınalım. Unutmayın, bu geçici bir süreç sadece! Her şey eskisinden çok daha iyi olacak.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-