-

Ayten Alpman'ın memleketim şarkısı yahudi şarkısı mı - Büyük saygısızlık

20 Nisan 2012 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Türkiye'nin önde gelen çağdaş sanatçılarından biri olan Ayten Alpman'ın vefatının ardından Sosyal medyada ve dinci yobaz çevrelerde gelen bazı yorumlar insanın kanını donduran cinsten..

Meral okay'a yapılan büyük saygısızlığın ardından sıra Ayten Alpman'da.. Ayten Alpman'ın
"Az Der Rebe Elemeylekh"  şarkısının melodilerinin Türkçe'ye uyarlanmış halini seslendirdiği "memleketim" şarkısından yola çıkarak, Ayten Alpman'ın israil sempatizani bir sabetayist olduğu  suçlamaları mide bulandırmaya başladı bile...

Türkiye'yi masonların yönettiğini Cumhuriyetin mason sanatçılar yetiştirdiğini iddia eden bu bağnazlar  Türkiye'nin çağdaşlaması önündeki en büyük engeldir. Onlar geri kalmış, bağnaz, medeniyetten yoksun din eksenli bir devlet istemektedirler. Bu yüzden nerede  aydın çağdaş Laik modern insanlar varsa  onları karalamaktırlar. Ayrıca Önemle belirtmek gerekir ki ne yahudi olmak ne  sabetayist olmak ne de mason olmak bir suç değildir. Bunu böyle lanse eden insanları inançlarına  göre ayıran bu örümcek kafalı zihniyete prim vermemek gerekir..




1 yorum :

  1. Ayten Alpman'ın yahudi ya da sebatayist olduğunu söylemek neden suç ya da hakaret oluyor? Yahudi olmak ya da sebatayist olmak suctur demiyorum, ama bunun açıklanması; açıklayanın yobaz ya da bağnaz oldugunu göstermez.
    Örtülü bir şekilde müslümanlara saldırmaktan vazgeçin.Siz çok ilerlediniz de, islam ya da müslümanlar mı size engel oldu?

    YanıtlaSil

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-