-

NTVspor’un yayını - Olay çıkarmaya gelen taraftarlar yorumu

26 Mart 2012 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar



Kulübümüz yöneticilerinden Hakan Dinçay, Avrupa Şampiyonu Takımımız Fenerbahçe Universal’i karşılamak için sabaha karşı havalimanına gelen taraftarlarımız hakkında Olay çıkarmak için gelen taraftarlar’ şeklinde yapılan yorumu sert bir şekilde eleştirerek, "Taraftarımız olay çıkarmak için değil takımının yanında olmak için oradaydı" dedi.
 
NTVspor’un yayınına telefonla katılarak açıklamalar yapan Hakan Dinçay, Başkanımız Aziz Yıldırım’ın profesyonel futbol dışında amatör şubelere yaptığı yatırımın; her türlü olumsuz koşula rağmen, uluslararası platformlarda da meyvelerini vermeye başladığını kaydetti.

Takım olmayı da başardık
İlk olarak, yıldızlar topluluğu olarak nitelendirilen Fenerbahçe Universal’in takım olmayı da başardığını belirten Hakan Dinçay, "İnanılmaz derecede gururluyuyuz. Bu başarıda teknik direktör ve oyuncularımız başrolde. Bu Kupayı Müzemize getirmeyi çok istedik. Onlarla hep gurur duyduk. Ben hep, önemli olan yıldızlar topluğu olmak değil bu yıldızlar topluluğunun takım olmasıdır diyordum. Bu kızlar bunu başardılar, hak ettiler. Onları kutluyorum" dedi.

Artık Avrupa Şampiyonlukları da getiriyoruz
Başkanımızın Aziz Yıldırım’ın yıllar önce amatör sporlara yaptığı yatırımın meyvelerinin uluslararası arenada da alınmaya başladığının altını çizen Hakan Dinçay, "Bu başarı, yıllar önce Sayın Başkanımızın amatör sporlara yapmış olduğu yatırımların sonucudur. Fenerbahçe 9 branşta yarışıyor. Amatör sporlara yapılan yatırımlar meyvelerini vermeye başladı. Erkek basketbolda, kadın basketbolda, erkek voleybolda da şampiyonluklar yaşadık. Artık her branşta sadece Türkiye Şampiyonlukları değil, Avrupa şampiyonluklarını da getiriyoruz; 3 Temmuz ve beraberinde getirdiği bir çok olumsuzluğa rağmen. Bu olumsuzluklara rağmen hem kulüp hem de taraftarımız ayakta durdu. Biz tüm bunlara rağmen ayakta durduk ve şimdi de Avrupa Şampiyonluğu kazandık" dedi.

Taraftarımız hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadı
Son olarak, dün gece yarısından sonra, Avrupa Şampiyonu Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımımızı karşılamak için havalimanına gelen taraftarlarımızla polis arasında yaşanan olaylara değinen ve bu olaylar karşısında NTVspor spikeri Dilara Gönder’in televizyondan sarf ettiği yorumu eleştiren Hakan Dinçay, Fenerbahçe taraftarının olay çıkarmak için değil, Kulübünün yanında olduğunu göstermek için oraya geldiğini söyledi. Dinçay, "Dilara Hanım’ın yorumunu ben arkadaşlardan duyum, kendisini kınıyorum. Bu yorum, beni ve camiamızı inanılmaz derecede üzdü. O otobüsün içinde ben de vardım. Taraftarlarımız için ’Olay çıkarmaya gelen taraftarlar’ demesini kınadım, bir anlam veremedim. Taraftarımız, hiçbir yerde hiçbir zaman bizi yalnız bırakmayan, içi Fenerbahçe sevgisiyle dolu, takımıyla bütünleşmiş bir taraftar grubudur. Sabahın 04.00’ünde bu arkadaşlar, Sarı Meleklerin şampiyonluğunu kutlamak, onların yanında olduğunu belirtmek için havaalanına geliyor. Bizim otobüs yavaş yavaş ilerlerken onlarda yavaş yavaş bizi izliyordu. Bu arada oyuncumuz Duygu Bal’ın doğum günüydü. Bir taraftarımız kendisine boynundaki atkıyı vermek istedi. Tam o sırada, anlam veremediğimiz şekilde emniyet güçlerinin müdahalesi geldi ve olayı anlamsız yerlere getirdi. Bu konuda kulüp yetkililerimiz emniyet güçleri ile görüşme halinde. Taraftarımız olay çıkarmak için değil takımının yanında olmak için oradaydı. 13 yaşındaki bir kızın coplanması da hiç hoş değildi. Taraftarımız hiçbir zaman olay çıkarmak için değil, Kulübünün yanında olduğunu göstermek için yanımızda olmuştur. Arkadaşımız hoş olmayan, yanlış bir yorum yapmıştır" dedi. 

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-