-

Dilara Gönder canlı yayında Fenerbahçe'den özür diledi

26 Mart 2012 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Canlı yayında F.Bahçeden özür diledi
Fenerbahçe Kulübü yöneticilerinden Hakan Dinçay, NTV Spor'un yayınına bağlanıp Fenerbahçe Universal'in şampiyonluğuyla ilgili konuşurken, spiker Dilara Gönder'in sorusuna tepki gösterdi.
CEV Avrupa Şampiyonu Voleybol Takımı Fenerbahçe Universal'i karşılamak için sabaha karşı havalimanına gelen Fenerbahçeli taraftarlar hakkında spiker Dilara Gönder'in 'Olay çıkarmak için gelen taraftarlar' şeklinde yoru yapınca Sarı Lacivertli Kulübün yöneticisi Hakan Dinçay tepki gösterdi.
Dinçay, yapılan yorumu sert bir şekilde eleştirerek, "Taraftarımız olay çıkarmak için değil takımının yanında olmak için oradaydı" dedi.
Bu olayın ardından Dilara Gönder, yayını terkedince yerine diğer bir spiker Sine Büyüka geldi ve yayına o devam etti. Canlı yayında yaşanan bu gerginlik, sosyal medyaya da taşındı. Hakkında onlarca yorum yapılan ve eleştirilen Dilara Gönder, twitter'da Trending Topic oldu.
Yaşanan olayların ardından NTV Spor'un 17:00 yayınında Dilara Gönder ekranlara çıkarak Fenerbahçe camiasından özür diledi.
Oynat

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-