-

Galatasaray'ın transfer etmek istedikleri necati ateş - Assaidi

30 Ocak 2012 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

CORLUKA KİRALANIYOR
Sarı-kırmızılılar, Hırvat savunma oyuncusu Vernad Corluka'yı kiralık olarak renklerine bağlamak için harekete geçti. İngiltere'nin Tottenham takımında görev yapan Corluka için sarı-kırmızılılar, 750 bin euro İngiliz ekibine verecek. Corluka'ya ise 1.5 milyon bedel ödenecek.
NECATİ DÖNÜYOR!
Öte yandan Fatih Terim'in Galatasaray'ın başına geçmesinin ardından devamlı adı sarı-kırmızılılarla anılan ve her fırsatta Galatasaray'da oynamak istediğini belirten Necati Ateş için de harekete geçildi. Cimbom, Fatih Terim'in forvet hattını daha da güçlendirmek istemesi üzerine eski oyuncusu Necati'yi takas yoluyla almanın planlarını yapıyor. Terim'in olumlu rapor verdiği Necati için Galatasaray'ın, Aydın Yılmaz'ı takasta kullanacağı ve Antalyaspor'a bir miktar da para teklifinde bulunacağı bildirildi.Aslan üç ismin peşinde!
FASLI YILDIZ TERİM'İN GÖZDESİ
Terim'in uzun zamandır yardımcılarına izlettirdiği ve mutlaka alınması yönünde rapor hazırladığı bir diğer isim ise Hollanda Ligi takımlarından Heerenveen'de top koşturan Fas asıllı Hollandalı Oussama Asaidi.
24 yaşında olan Asaidi, hem genç olması hem de ileri uçta son vuruşlardaki becerisiyle dikkat çekiyor. Heerenveen kulübüyle 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç yetenek, takımının en pahalı futbolcusu durumunda. Takım içerisinde oldukça önemli bir yeri olan Assaidi'yi kolay kolay bırakmak istemeyen Heerenveen, genç yıldız için 7 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Bu rakamı yüksek bulan Galatasaraylı yöneticiler, golcü futbolcunun fiyatını daha aşağılara çekmek için çetin pazarlık içerisindeler.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-