-

Manuel Fernandes Fenerbahçe Benfica maçını stattan izledi

26 Nisan 2013 Cuma yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar


UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Benfica'yı Şükrü Saraçoğlu'nda 1-0 yenen Fenerbahçe'nin maçını Beşiktaşlı yıldız isim de izledi. Fernandes'in maçı izlemesi takas dedikodularını da beraberinde getirdi.


Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Portekiz temsilcisi Benfica'yı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmayı yıldız isim de izledi.
Beşiktaş Portekizli oyuncusu Manuel Fernandes, tribünde mücadeleyi izleyen isimler arasındaydı.Bir dönem Benfica'da da oynayan Fernandes'e Sarı-lacivertli taraftarlar tribünlerde büyük ilgi gösterdi.
FERNANDES FENERBAHÇE'DE!

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Manuel Fernandes, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçını izledi.
Portekizli oyuncu, Fenerbahçe'nin rakibi Benfica ile yaptığı mücadeleyi sarı-lacivertli taraftarların arasında 90 dakika boyunca büyük bir heyecanla takip etti. Fernandes, ülkesi Portekiz'in temsilcisi Benfica'nın Fenerbahçe'ye 1-0 yenildiği maçta yakın çevresindekilerin meraklı sorularına da maruz kaldı. Yıldız oyuncu, yakınında oturan taraftarların, "Fernandes Fenerbahçe'ye gelir misin" sorularına cevap vermeyerek, gülümsemekle yetindi.

PERDE ARKASINDA SEZER VE STOCH İLE FERNANDES TAKASI KONUŞULUYOR

Fernandes'in, Beşiktaş ile sorun yaşadığı bir dönemde Fenerbahçe'nin maçını Kadıköy'de izlemesi transfer söylentilerini de beraberinde getirdi.
Edinilen bilgiye göre, iki kulüp yöneticilerinin bu transfer için konuştukları ve Fernandes'e karşılık Fenerbahçe'nin Sezer ve Stoch'u önerdiği belirtiliyor. Sezer'in daha önce de Beşiktaş tarafından istendiği bilinirken, Stoch'un da pazarlığın içine dahil olması bu takasın gerçekleşme ihtimalini güçlü kılıyor.
Aykut Kocaman'ın Cristian'ı oynattığı bölgede daha etkili bir isim düşündüğü ve bunun için Fernandes'in çok ideal olduğu yorumları yapılırken, Slovak oyuncu Stoch'un ise Beşiktaş'a gitmeye sıcak baktığı ifade ediliyor.

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-