-

Galatasaray'ın stadı TT Arena kapanacak mı - Kadınlar çocuklar mı izlicek?

8 Nisan 2013 Pazartesi yazildi.
Sponsorlu Bağlantılar

Güvenliği aşıp sahaya giren taraftarlardan birini Eboue, diğerini de Sabri ile Gökhan Zan durdurdu. 2 maç saha kapama cezası gelmesi beklenen G.Saray, SB Elazığ ve Sivas maçlarını sadece kadın ve çocuklara oynayabilir... 

Türk Telekom Arena 'daki G.Saray-Mersin İY karşılaşmasına hakem Süleyman Abay 'ın kararları ile sarı-kırmızılıların yedek kulübesinin buna tepkisi damga vurdu... Ancak tüm bu olayların yanı sıra maçın son anlarında sahaya giren 2 taraftar, G.Saray 'ın şampiyonluk yolunda saha avantajını kaybetmesine neden olacak. 

Tartışılan kararların sonrasında seyirci de tepkisini ilk kez TT Arena 'da sahaya girerek gösterdi. Geçen sezon şampiyonluk yolunda sahasında en ufak bir olay yaşamayan ve tüm maçlarında taraftarının desteğini en üst seviyede hisseden sarı-kırmızılılar, sahaya giren 2 taraftarla birlikte sahasındaki gelecek 2 maçta seyircisiz oynama tehlikesi ile karşı karşıya. 

KADINLAR TRİBÜNE 

Sahaya atlayarak hakem Süleyman Abay 'a doğru koşan iki taraftardan birini Emmanuel Eboue engellerken orta sahaya kadar gelmeyi başaran diğer taraftarı ise Gökhan Zan ve Sabri Sarıoğlu durdurdu. Daha sonra güvenlik görevlileri de araya girerken Felipe Melo 'nun da yanına geldiğini gören taraftar, Sambacı 'yı öperek dışarı çıktı. 

Geçen sezon saha kapatma cezası almayan ve son olarak 2010-11 sezonunda sahası kapatılan G.Saray, SB Elazığ ve Sivas karşılaşmalarında sadece kadın ve çocuk taraftarlarının önünde oynayacak. Ayrıca Real Madrid maçını da kapsayan 5 maçlık kombinelere hücum eden taraftarlar da 6 maçlık iç saha maçlarından sadece 4 maçı izleyebilecek. 

0 yorum :

Lütfen Yorumunuzun anlaşılır ve imla kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz.

-